Elon Musk/Pixabay
Elon Musk/Pixabay

Deși nu este un expert politic, dar se autointitulează ca fiind unul, Elon Musk a emis un avertisment dur cu privire la invazia Rusiei pe teritoriul Ucrainei.

Potrivit CEO-ului SpaceX și Tesla, dacă Ucraina nu capitulează, va veni ”sfârșitul civilizației”, transmite publicația Futurism.

Cel mai bogat om de pe planetă este de părere că Ucraina ar fi responsabilă pentru declanșarea unui nou război mondial

Musk a folosit Twitter, platforma pe care, probabil, o va deține și o va controla în curând.

Acesta a făcut o serie de previziuni discutabile pentru eventualitățile legate de rezultatul invaziei Ucrainei de către Rusia.

Dacă Rusia se confruntă cu alegerea dintre a pierde Crimeea sau de a folosi arme nucleare pe câmpul de luptă, o va alege pe cea din urmă. Occidentul deja a sancționat Rusia în toate modurile posibile. Prin urmare, ce mai au rușii de pierdut?”, a scris pe Twitter CEO-ul SpaceX și Tesla.

În viziunea lui Elon Musk, Ucraina ar trebui să capituleze

Dacă vom ataca Rusia cu arme nucleare, ei ne vor bombarda înapoi. Ne vom alege cu cel de-al treilea război mondial”, a adăugat cel mai bogat om din lume.

Reamintim că, în cursul lunii octombrie, Elon Musk a anunțat că SpaceX nu-i va mai furniza Ucrainei tehnologia Starlink de internet.

Totuși, în urmă cu 4 zile, Musk s-a răzgândit. Acesta a anunțat că va continua să finanțeze rețeaua de internet din Ucraina.

Vom continua să finanțăm guvernul ucrainean”, a scris CEO-ul SpaceX pe Twitter.

Articolul precedentMinistrul Mediului: ”Descentralizăm programele Rabla Local și Casa Verde Fotovoltaice”
Articolul următorFostul șef al IPJ Cluj, reținut pentru fapte de corupție, alături de adjunctul instituției și de șeful Poliției Dej
Jurnalist full-time / Pesimist part-time