Kelemen Hunor le reproșează celor de la USR că au renunțat la guvernare

Liderul UDMR le-a amintit celor de la USR că au rămas „cam singuri” pe scena politică din România

Kelemen Hunor (Facebook)

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, este de părere că USR ar fi principalii vinovați pentru situația actuală în care se află țara noastră. „Nu am promis instabilitate, nesiguranță, haos”, a declarat astăzi Kelemen Hunor, adăugând că promisiunile ar fi inclus stabilitate, predictibilitate, însă și redarea speranței pentru români.

Kelemen Hunor: „Așa am promis cu toții și de câteva săptămâni, cam de două luni de zile, majoritatea clasei politice oferă doar circ și scandal”

Șeful UDMR și-a cerut, astfel, scuze în fața poporului, pentru criza politică actuală. „Vă cer scuze, stimați cetățeni, dar nu pot să o fac în numele fiecărui parlamentar. Degeaba suntem o mână de oameni care am încercat să ne ținem departe de acest scandal, imaginea noastră a tuturor e catastrofală. În aceste zile ar trebui să discutăm despre problemele mari ale României”, a mai spus Kelemen Hunor. Acesta le-a „bătut obrazul” celor de la USR, considerând că sunt singurii vinovați, luând în calcul ecuația de față.

Citește și: Gabriela Firea nu va participa la votul din Parlament. Senatorul a anunțat că are Covid

Acesta le-a mai transmis celor de la USR că au rămas „cam singuri” pe scena politică românească. „Când nu poți convinge pe nimeni să te susțină, orice dezbatere despre program de guvernare e inutilă”, a mai spus Kelemen Hunor.

În acest moment, în Parlament, politicienii se află la tribună, expunându-și punctele de vedere în legătură cu posibilitatea ca Dacian Cioloș să fie numit următorul premier al Guvernului.

Articolul precedentMedicul Daniel Coriu, despre valul 4 al pandemiei: „Un dezastru național”
Articolul următorCristoiu: ”După ce l-a desemnat pe Cioloş, Iohannis apelează la pandemie”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.