Gabriela Firea nu va participa la votul din Parlament. Senatorul a anunțat că are Covid

Fiind vaccinată inclusiv cu doza a treia, aceasta suferă acum de o formă ușoară a bolii. „Sper să rămână așa”, a completat Gabriela Firea

Gabriela Firea (Captură video)

Senatorul social democrat, Gabriela Firea, a anunțat că nu va participa, în cursul zilei de astăzi, la votul din Parlament, în contextul trecerii pe sub furcile caudine a lui Dacian Cioloș. Motivul nu are, câtuși de puțin, legătură cu vreo convingere politică a acesteia, ci cu faptul că Firea a fost, potrivit propriilor declarații, confirmată „pozitiv”, în urma unui test Covid.

Gabriela Firea: „Absentez motivat de la dezbaterea și votul de azi,din Parlament asupra programului guvernamental și listei miniștrilor premierului desemnat Dacian Cioloș”

Gabriela Firea a mărturisit că, în prealabil, s-ar fi vaccinat și cu a treia doză de vaccin, ba chiar a adăugat că întreaga ei familie ar fi făcut asta, sugerând că acesta ar fi motivul pentru care forma pe care o suferă acum este una ușoară. „Sper să rămână așa”, a mai spus aceasta.

„Nu sunt eu în măsură să dau sfaturi, recomandări, îndemnuri. Militez pentru respectarea opiniei și alegerii fiecărei persoane. Și sunt împotriva constrângerilor abuzive. Vă rog doar să vă gândiți, să vă sfătuiți cu cei în care aveți încredere, să citiți și să luați cea mai corectă decizie în această perioadă grea.În fața bolii, toți suntem egali. Exact ca în fața lui Dumnezeu. De-a lungul timpurilor, Dumnezeu este cel care a îngăduit descoperirea, de către lumea științifică, a numeroase tratamente care au eradicat boli mortale. Deci, reflectați…”, a mai scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Citește și: Vasile Bănescu îi roagă pe enoriași să ia pandemia în serios

Articolul precedentVasile Bănescu îi roagă pe enoriași să ia pandemia în serios
Articolul următorCiolacu își recunoaște limitele: „Ca om politic, aș dori să mă abțin să dau soluții”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.