Ciolacu își recunoaște limitele: „Ca om politic, aș dori să mă abțin să dau soluții”

Ciolacu este de părere că Rafila și Cercel sunt mult mai îndreptăți să răspundă la întrebările legate de gestionarea pandemiei

Marcel Ciolacu / Foto: Facebook

Liderul social democrat, Marcel Ciolacu, a declarat de curând că, în calitate de om politic, nu are toate răspunsurile, atunci când vine vorba despre gestionarea situației critice de la noi din țară, în contextul valului patru. Așadar, acesta dă dovadă de o atitudine corectă, făcând antiteză cu „multitudinea de experți” de pe Facebook, cea care se delimitează de părerile specialiștilor, de dragul teoriilor conspirației, din ce în ce mai populare în mediul online.

Marcel Ciolacu crede că trebuie să devenim cu toții mult mai responsabili

„Cred că trebuie să devenim cu toții mult mai responsabili”, a spus Marcel Ciolacu. De altfel, în cursul zilei de ieri, acesta îi îndemna pe parlamentari să meargă astăzi, după vot, la centrul de vaccinare de la Romexpo, pentru a beneficia de a treia doză de vaccin, fiind convins că numai așa putem să întoarcem din drum situația dramatică pe care o traversează, în acest moment, țara noastră. În mesajul său, liderul PSD a mai spus, tot ieri, că populația ar putea să ia, astfel, exemplul politicienilor și să meargă în număr cât mai mare spre cele mai apropiate centre de vaccinare.

Șeful PSD își recunoaște, totodată, limitele, afirmând că, în calitate de politician, nu deține toate răspunsurile, așadar mult mai acreditați să răspundă întrebărilor legate de gestionarea pandemiei ar fi medicul Alexandru Rafila sau medicul Adrian Streinu-Cercel. „Cred că domnul Rafila și domnul Cercel sunt mult mai îndreptăți să răspundă la aceste întrebări. Ca om politic, aș dori să mă abțin să dau soluții”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și: Gabriela Firea nu va participa la votul din Parlament. Senatorul a anunțat că are Covid

Articolul precedentGabriela Firea nu va participa la votul din Parlament. Senatorul a anunțat că are Covid
Articolul următorO nouă formulă Pfizer a fost aprobată de EMA
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.