Sursa: Facebook

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, încă îl vede pe Nicușor Dan ca cel mai potrivit candidat la alegerile locale din 2024, pentru a trece la mandatul numărul 2.

Candidat în 2020 cu susținerea largă a USR, PNL și PMP, totuși mandatul actualului primar al Capitalei nu este lipsit de critica foștilor săi „colaboratori”.

Nu și din partea PMP, dat fiind că liderul formațiunii subliniază că „Nicușor Dan trebuie susținut necondiționat de toată dreapta pentru a păstra Capitala țării drept un model de succes”.

Afirmația vine via internet, de pe Facebook, ieri Eugen Tomac arătând că a avut o întâlnire de lucru cu Nicușor Dan, în postare dându-se și câteva detalii succinte:

Am discutat despre prioritățile Capitalei în contextul noilor provocări și despre parteneriatul dintre PMP și Primărie.
Am fost alături de primarul general încă din prima zi a mandatului și vom continua să-i susținem inițiativele în sprijinul tuturor bucureștenilor.

Capitala României are nevoie în continuare de un primar modest, cinstit, dar ambițios și perseverent. Un om al soluțiilor și al faptelor, așa cum trebuie să fie un primar al unei urbe europene.

Nicușor Dan trebuie susținut necondiționat de toată dreapta pentru a păstra Capitala țării drept un model de succes în ceea ce privește gestionarea eficientă a banilor publici. Iar acest fapt este confirmat de cele mai prestigioase agenții de rating”.

Nu este prima dată când Tomac „atacă” subiectul alegerilor de anul viitor. În martie, acesta declara vizavi de alegerea viitorului locatar de la Cotroceni că partidul pe care îl conduce va susține fără rezerve „orice candidat pe care o coaliţie de dreapta îl va stabili ca şi candidatul cel mai potrivit” la alegerile prezidențiale, fiind convins că „un candidat de stânga, şi dacă merge singur în această bătălie electorală, va pierde”.

Articolul precedentEdil din Satu Mare, suspendat din funcție după ce și-a angajat fiica în primărie
Articolul următorCurtea de Apel Napoli a dispus predarea lui Darius Vâlcov autorităților române