Sursa foto: Facebook/ Dan Tudorache

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, fostul edil al Sectorului 1 a anunțat că Ștefan Paraschiv, cel care a fost director la Metrorex, a fost numit director la REBU, firmă angajată de Clotilde Armand pentru a strânge gunoaiele de pe străzi.

„Ștefan Paraschiv, fostul director al Metrorex, „omul cu ranga” al fostului ministru Drulă, este de curând director general la REBU. Coincidența naibii, tot de curând, Madamarmand a semnat cu REBU un contract de preluare și sortare a gunoaielor din Sectorul 1”, a precizat Dan Tudorache.

Totodată, fostul primar a mai precizat că alegerea REBU s-a făcut prin procedură de selecție, nicidecum prin licitație.

„(…) desigur, nu are nicio legătură cu numirea lui Ștefan Paraschiv în funcția de conducere la REBU. Cu șeful de partid al primarului validat, Drulă, nici atât. Luați cu apă dacă înghițiți greu”, a concluzionat Tudorache.

Primarul Sectorului 1 a uitat de „simbolul” ce caracterizează mandatul său

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, fostul primar PSD al Sectorului 1 a criticat-o în termeni duri pe Clotilde Armand pentru modul în care își prezintă demersurile făcute în ceea ce privește criza din Ucraina.

„Mesdames et Messieurs, voila! Am plăcerea să v-o prezint astăzi pe cea mai bună expertă în gestionarea crizelor, de orice fel, Madamarmand. Acum, că și-a făcut debutul și pe scena internațională, am și eu o întrebare: pe când un seminar și despre criza prin care trec oamenii din Sectorul 1? Weekend plăcut și liniștit să avem!”, a fost mesajul adresat de Tudorache pe o rețea de socializare.

Problema gunoaielor din Sectorul 1 este binecunoscută, iar soluțiile se lasă așteptate.

În urmă cu trei zile, Tudorache a postat un videoclip pe o rețea de socializare cu simbolul ce reprezintă cel mai bine conducerea Primăriei Sectorului 1.

„Sâmbătă seara, pe Calea Victoriei. Bine hrănit, prin „grija” Primăriei Sectorului 1. Chapeau bas, Madamarmand!”

Citește și articolul: Dan Tudorache o acuză pe ,,Madamarmand” că a blocat licitația pentru repararea străzilor din Sectorul 1

Articolul precedentPrimarul Sectorului 5 continuă să sprijine comunitatea – „Așa-i in familie: Toți pentru unul!”
Articolul următorSute de kilograme de carne au fost retrase de la vânzare în Hala Obor din Capitală