Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

În Săptămâna Mare, Cristian Popescu Piedone a decis să-i sprijine, ca de fiecare dată, pe cei care trec pragul Primăriei Sectorului 5. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul a precizat că poveștile celor care i s-au așezat la masă sunt reale, sunt ale comunității.

„Povestea următoare este reală ca sufletele capitolelor sale.  Nu dau nume, nici prenume… Sunt EI cu ale LOR toate. Și sunt ai comunității. Nu trebuie să le comentăm poverile, nici filosofiile personale. Putem doar să-i sprijinim, dacă putem! Și să-i mulțumim Mântuitorului ca-n Saptămâna Patimilor nu colindăm străzile în cautare de ajutor”, a scris primarul Sectorului 5.

Când spunem că încercăm să facem imposibilul… posibil, nu cernem cu sita!

Totodată, Piedone a amintit că oamenii sunt diferiți, unii sunt mai leneși, alții mai muncitori sau „buni sau ba la suflet.” Acesta a amintit întregii comunități că de pe „scaunul” pe care stă va rezolva orice problemă.

„De pe scaunul in care m-a trimis comunitatea… caut să ajut, așa cum pot, întreaga comunitate. Indiferent de camasă, de pantof, de blazon, ori de etnie.  Când spunem că încercăm să facem imposibilul… posibil, nu cernem cu sita! Încercăm pentru toți! Că așa-i in familie: Toți pentru unul!”, a mai spus Piedone.

De asemenea, Piedone și-a făcut datoria  de primar și a căsătorit doi tineri ce urmează să aibă nunta imediat după Sărbătorile Pascale. Vizibil emoționat, edilul le-a urat casă de piatră și fericire în noul drum pe care vor merge împreună.

„Cât privește cununia civilă din epilog… Primarul Piedone le urează FERICIRE! Și copii mulți! Și o casă trainică! Da, este Saptămâna Mare, este post și nu se petrece! A fost alegerea celor doi îndrăgostiți, însă. Iar primarul și-a făcut datoria și i-a căsătorit așa cum și-au dorit!

Cununia civilă nu are o relevantă spirituală și nu este reglementată de Sfânta Biserică! Cununia religioasă a proaspeților soți va avea însă o altă data în calendar, alte valente și cu totul alte emoții”, a concluzionat Cristian Popescu Piedone.

Reamintim că în urmă cu câteva zile, edilul a continuat să facă din „imposibil, posibil”, împlinind visul unui dascăl de a avea o grădiniță cu salină. Acesta a precizat că împreună cu echipa sa va continua să dezvolte sectorul.

„ „De acum, avem Gradinita cu… propria salina. A fost visul unui dascăl! Visul doamnei director de la grădi 268! Și… s-a materializat! Nu cunosc sa mai fie vreo alta școala cu salina in Bucuresti. Nici prin alte părți ale țării n-am habar sa fie. Dar și dacă or mai exista… tot pot spune ca sunt iar mândru de echipa Piedone”, a spus primarul Sectorului 5.

Citește și articolul:Prima grădiniță cu salină din București se află în Sectorul 5. Piedone: „Continuăm să facem imposibilul… posibil”

Articolul precedentRomânia nu trimite, pentru moment, arme Ucrainei. Dîncu: „Suntem concentraţi pe ajutor umanitar”
Articolul următorCriza gunoaielor din Sectorul 1, jucată la poker de Clotilde Armand și fostul director al Metrorex