Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone  a îndeplinit visul unui dascăl, visul directoarei de la Grădinița 268 de a avea o grădiniță cu salină. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, edilul a precizat că este mândru de echipa sa și știe că va continua să dezvolte sectorul pe care îl conduce.

„De acum, avem Gradinita cu… propria salina. A fost visul unui dascăl! Visul doamnei director de la grădi 268! Și… s-a materializat! Nu cunosc sa mai fie vreo alta școala cu salina in Bucuresti. Nici prin alte părți ale țării n-am habar sa fie. Dar și dacă or mai exista… tot pot spune ca sunt iar mândru de echipa Piedone”, a spus primarul Sectorului 5, Piedone.

De asemenea, edilul a mai precizat că în vizita pe care a făcut-o la grădiniță a văzut „cum dorm îngerașii noștri.”

„Da! Da! Am fost intr-un loc frumos! Și-am vazut cum dorm îngerașii noștri!. Da, sunt fericit! Habar n-am ce va mai urma in viața mea… Dar ce am vazut, m-am bucurat! Continuăm să facem imposibilul… posibil!”, a mai spus Piedone.

Piedone investește în tânăra generație. Planurile edilului

În urmă cu câteva zile, primarul Sectorului 5 a prezentat after-school-ul modular de la Școala 125, pregătit să își primească pe „tinerii isteți” din toamnă.

„Mai așezăm o pagină în povestea comunității. Școala, studiile… fac diferența de trai în viață. Cunoaștem rețeta. O simțim pas cu pas, zi după zi. Pentru o comunitate trainică, avem nevoie de generații școlite! Avem nevoie de generații educate! Avem nevoie de tineri isteți, care să poată fi, oricând, dirijorii societății!”, a scris Piedone.

Edilul a reușit să aducă un plus comunității, precizând că tinerii reprezintă viitorul pentru orice societate.

Totodată, Piedone a ajutat mai mulți munictori să pună schele pe blocurile ce urmează să fie anvelopate. Mai mult, acesta a vorbit și cu cetățenii care se aflau în zonă, afirmând că s-a încărcat cu fericirea lor.

„Am început să punem schele pe blocurile care urmează să fie anvelopate. Vor fi 91, toate gata la toamnă. Ieri și astăzi… am vorbit cu cetățeni fericiți că nu i-am mințit! Și m-am încărcat cu fericirea lor. M-am simțit… util. Am simțit că munca echipei, și-a colaboratorilor noștri, este, într-adevăr, apreciată”, a scris Piedone.

Citește și articolul: Primarul Sectorului 5 și puterea exemplului. Piedone a pus schele pe blocurile care urmează să fie anvelopate

Articolul precedentCare este datoria creștinilor în această perioadă. Purtătorul de cuvânt al BOR vine cu explicații
Articolul următorMarcel Ciolacu anunță cine va guverna România începând cu anul 2024