Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone

Cristian Popescu Piedone a pus mai multe schele pe blocurile care urmează să fie anvelopate alături de muncitori.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 5 a vorbit și cu cetățenii care se aflau în zonă, precizând că s-a încărcat cu fericirea lor.

„Am început să punem schele pe blocurile care urmează să fie anvelopate. Vor fi 91, toate gata la toamnă. Ieri și astăzi… am vorbit cu cetățeni fericiți că nu i-am mințit! Și m-am încărcat cu fericirea lor. M-am simțit… util. Am simțit că munca echipei, și-a colaboratorilor noștri, este, într-adevăr, apreciată”, a scris Piedone.

captură video

Om între oameni. Primarul Piedone rezolvă problemele cetățenilor

De asemenea, edilul a precizat că este „o senzație grozavă” să știe că poate să fie un sprijin pentru locuitorii Sectorului 5. Chiar dacă sectorul mai simte, câteodată, „zvâcnirile fostei jungle”, Piedone a dat asigurări că normalitatea urbană va fi implementată peste tot în cel mai scurt timp.

„Pe mulți îi încurcă ordinea și destui mă înjură stresați că am înlocuit lianele și îmbâcseala cu normalitatea urbană… Dar nu-i bai! Noi, majoritatea, continuăm să facem imposibilul… posibil. Eu… rămân același Piedone. Si-mi place să visez că sunt util pentru comunitatea care mi-a oferit încredere, fără să-i ofer garanții”, a declarat primarul Sectorului 5.

În încheierea mesajului său, Cristian Popescu Piedone le-a mulțumit tuturor persoanelor care au rămas lângă el chiar și pe „timp de furtună” și au crezut și cred în continuare în cuvântul primarului.

„Vă sunt recunoscător tuturor celor care ați rămas lângă mine chiar si pe furtună, celor care ați crezut necondiționat în mine, celor care m-ați primit în case, celor care m-ați asezat la masă, celor care m-ați îmbrățișat, celor care ați crezut în proiectul meu de la Primarie și mai ales în… cuvântul meu”, a conchis primarul Sectorului 5.

Reamintim că ieri, Piedone a anunțat că din toamnă, zeci de copii se vor putea bucura de afther-schoo-ul modular de la Școala 125. De asemenea, primarul Sectorului 5 a reușit să aducă un plus comunității prin acest program, știind cât de importantă e educația pentru o comunitate.

„Avem nevoie de tineri care să devină lideri! Îmi doresc asta, la fel de mult cum vreau, cum visez… abandon școlar ZERO în comunitatea noastră. Și știu că, într-o zi, va fi așa!  Cunosc problemele părinților cu program de lucru extins, cunosc costurile centrelor after school particulare! Așa că… echipa Piedone caută soluții pentru familiile comunității”, a spus Piedone.

Citește și: În Sectorul 5, primarul Piedone investește în educație: „Școala face diferența de trai în viață”

Articolul precedentAnul 2021 a reprezentat un record de producție pentru Combinatul siderurgic din Galați
Articolul următorRomânia vrea să atragă companii din Rusia, Belarus și Ucraina