Sursa foto: Facebook/ Cristian Popescu Piedone ( captură video)
Advertisement

Cristian Popescu Piedone cunoaște rețeta unei comunități trainice, motiv pentru care a decis să investească în tânăra generație.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Sectorului 5 a precizat că after-school-ul modular de la Școala 125 este pregătit să-i primească pe „tinerii isteți” din toamnă.

„Mai așezăm o pagină în povestea comunității. Școala, studiile… fac diferența de trai în viață. Cunoaștem rețeta. O simțim pas cu pas, zi după zi. Pentru o comunitate trainică, avem nevoie de generații școlite! Avem nevoie de generații educate! Avem nevoie de tineri isteți, care să poată fi, oricând, dirijorii societății!”, a scris Piedone.

After-school Școala 125

Echipa Piedone caută soluții pentru familiile comunității

Edilul a dat „un plus educației” în sectorul pe care îl conduce prin programul prin care 80 de copii se vor bucura de un after-school modular. Acesta a reamintit că doar investind în educație, tinerii vor ajunge lideri adevărați care să fie dirijorii „societății.”

Totodată, Piedone e convins că în următorii ani, abandonul școlar din Sectorul 5 va fi redus la zero, iar comunitatea va prospera.

„Avem nevoie de tineri care să devină lideri! Îmi doresc asta, la fel de mult cum vreau, cum visez… abandon școlar ZERO în comunitatea noastră. Și știu că, într-o zi, va fi așa!  Cunosc problemele părinților cu program de lucru extins, cunosc costurile centrelor after school particulare! Așa că… echipa Piedone caută soluții pentru familiile comunității”, a mai declarat edilul.

De asemenea, primarul Sectorului 5 a mai spus că acceptă orice fel de critici deoarece transparența reprezintă ceea ce caracterizează Primăria condusă de Piedone.

„Încercăm, zi de zi, să fim utili comunității! Acceptăm orice fel de critici. După cum ați observat, pe pagina aceasta de Facebook… oricine, absolut oricine, poate comenta liber, fără niciun fel de restricții, de blocaj! Suntem transparenți! Căutăm să învățam din greșeli și… mergem mai departe cu speranța! Exact: Încercăm să facem imposibilul… posibil! Vă mulțumesc tuturor celor care faceți ceva bun pentru comunitate! Și celor care sunteți sau… încercați să fiți buni în comunitate! Cu respect, primarul Piedone.”

Reamintim că ieri, primarul Sectorului 5 a anunțat că din toamnă, 180 de copii se vor bucura de „un peisaj ca-n basme cu zâne bune”, în Grădinița 125. Acesta a spus că în următoarele zile, grădinița va primi ultimele aprobări din partea primăriei.

 „Când va suna clopotelul, gradinița va fi gata să își primească copiii cu toate condițiile demne pentru un sector si o capitală europeană”, a mai spus Piedone.

Citește și : Primarul Piedone duce povestea comunității mai departe

Advertisement
Articolul precedentProgramul „Sprijin pentru România”, o pomană oferită de un hoț ce a jefuit la drumul mare
Articolul următorZelenski, apel disperat pe Facebook. Ce a cerut președintele Ucrainei