Sursa foto: Facebook/ Guvernul României ( captură video)

Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, a declarat în Parlament că programul „Sprijin pentru România” nu reprezintă altceva decât „o pomană acordată și implementată prin slugile PSD-ului, care încă poartă numele de PNL.”

De asemenea, Orban a mai spus că toate măsurile propuse reprezintă o campanie electorală făcută de PSD „pe spinarea populației, ca urmare a distrugerii puterii de cumpărare.”

Totodată, președintele Forța Dreptei a declarat că era necesar o creștere a veniturilor, nu a acordării de vouchere pe o perioadă limitată de timp.

„În mod normal, dacă vrei să iei o măsură, trebuie să creşti veniturile. De ce să dai vouchere la persoanele cu dizabilităţi care au nevoie de creşterea veniturilor şi nu le creşti indemnizaţiile acestor categorii de persoane defavorizate?”, a spus Orban, potrivit știrispesurse.ro.

„De ce PSD dă vouchere numai către acei pensionari care au pensia sub 1.500 lei?”

Fostul lider liberal a susținut că PSD ar fi trebuit să crească punctul de pensie cu 40%, cum a promis în campanie, criticând și măsura prin care firmele pot să crească cu 200 de lei salariul minim.

„Rezultatul va fi că va crea un conflict între angajator şi angajat în toate situaţiile în care sunt angajaţi pe salariul minim şi unde angajatorii nu îşi permit să crească salariul minim, pentru că orice creştere a salariului minim introduce un cost suplimentar pentru angajator în coşul cu mâna de lucru, pe care nu şi-l permite”, a completat Ludovic Orban.

Liderul Forța Dreptei a mai spus că Guvernul este „un hoț care a jefuit la drumul mare toată populația României”, prin distrugerea puterii de cumpărare provocată de creșterea prețurilor.

„(…) Şi acest hoţ, care a jefuit toţi românii, vine acum şi pozează în mare binefăcător, într-un generos care dă ceva către o parte dintre cetăţeni din ceea ce a furat de la toţi cetăţenii”, a afirmat Ludovic Orban.

De asemenea, fostul premier este de părere că firmele din România și-au pierdut competitivitatea, neavând capacitatea necesară pentru a face față creșterii prețurilor la energie, gaz și combustibil.

(…)Prin aceste măsuri propuse se va accentua deficitul bugetar, pentru că nu există resursele financiare necesare pentru a susţine aceste măsuri”, a concluzionat președintele partidului Forța Dreptei.

Citește și: Președintele PSD nu mai vrea contre politice, dar îi critică pe cei din opoziție

Articolul precedentCea mai mare cultură de cannabis din Europa, distrusă
Articolul următorÎn Sectorul 5, primarul Piedone investește în educație: „Școala face diferența de trai în viață”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.