Sursa foto: MSNBC News

Mașina de propagandă a Rusiei continuă să dezinformeze populația, iar majoritatea rușilor sunt de partea lui Putin.

Un fotbalist ucrainean a mărturisit că o parte din poporul rus crede că liderul de la Kremlin duce un război împotriva Statelor Unite și nu împotriva Ucrainei. Seleznyov a mărturisit că regretă că a jucat în Rusia, precizând că există și oameni care nu susțin invadarea Rusiei asupra Ucrainei.

„Am vorbit cu niște ruși, ei nu înțeleg ce se întâmplă cu noi și nu cred în asta. Ei spun că au venit să ne protejeze și că America este de vină pentru tot. Pe cine protejați și de cine? Ne bombardați casele! Nu am cerut să fiu protejat. Sunteți nebuni? Oamenii mor aici”, a declarat fotbalistul, potrivit Digisport.ro.

Presa de stat din Rusia este controlată de Putin

De asemenea, acesta a precizat că rușii și ucrainenii sunt frați și nu ar trebui să se ucidă între ei pentru visul liderului de la Kremlin de a reface URSS.

„La naiba, `fratilor`! Dacă ne spuneți frați, atunci să știți că frații nu se ucid între ei. Acum mă interesează doar un singur lucru – când aceste animale pleacă de aici. Aici nu e o grădină zoologică, ci Ucraina. O persoană rezonabilă nu poate să treacă granița și să facă atace cu rachete, să omoare copii și femei”, a declarat Yevgen Seleznyov.

În urmă cu o săptămână, ministrul rus al Apărării a declarat că armata ucraineană, împreună cu Statele Unite, lucrează la un proiect secret prin care se urmărește distrugerea poporului rus.

Mai exact, în laboratoarele secrete din subsolul Kievului se dezvoltă o tulpină de gripă pe care o vor răspândi cu ajutorul liliecilor și a părăsilor migratoare. Ministrul și-a continuat discursul halucinant, precizând că arma biologică va avea o rată a mortalității de 50%.

De asemenea, pe site-ul oficial al Ministerului rus al Apărării au fost publicate mai multe texte și hărți cu planul secret, având stema SUA pe ele. Pe lângă asta, pe rețelele sociale au apărut videoclipuri prin care erau capturate păsările infectate cu noul virus.

Australia, noi sancțiuni împotriva Rusiei

Articolul precedentFiica purtătorului de cuvânt al Kremlinului, despre sancţiunile SUA: ”Este complet nedrept și nerezonabil”
Articolul următorMiliardar rus: “Nu mai ştiu cum să trăiesc”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.