Medicul pneumolog Flavia Groșan a intrat în atenția opiniei publice odată cu publicarea unei așa-zise scheme „minune” care promite să trateze eficient (mult mai eficient decât în spitalele românești, susține aceasta) formele ușoare de Covid-19. Cu un număr impresionant de susținători de partea sa, Groșan și-a atras, în egală măsură, și foarte multe critici, fiind acuzată nu neaparat din pricina schemei de vindecare patentată de aceasta, ci mai degrabă pentru campania anti-spitale pe care a inițiat-o încă din prima clipă a notorietății acesteia.

Admiratoarea Dianei Șoșoacă

Potrivit relatărilor lui Cristian Tudor Popescu, susținute de anumite postări de pe Facebook ale medicului Groșan, aceasta ar fi mare fană a senatoarei indepedente, Diana Șoșoacă, cunoscută, la rândul ei, pentru vehemența cu care susține nepurtarea măștii și cu care minimizează gravitatea pandemiei de Coronavirus.

Doamna Șoșoacă este antivaccinistă feroce și doamna aceasta (n.r. Flavia Groșan), medic în momenul de față, este fană Șoșoacă. Este fană Șoșoacă în condițiile în care doamna Șoșoacă este împotriva măștii, împotriva a orice.”, a declarat Cristian Tudor Popescu, citat de Aktual24.ro.

Este o derută totală în mintea ziariștilor. Despre Diana Șoșoacă. Între a fi promovată sau ignorată. E un taifun tipa. Băieți, țineți-vă după ea. Pare de cursă lungă. Amin.” scria Groșan în data de 20 februarie 2021.

Ulterior, revenea cu o nouă postare dedicată senatoarei, în data de 29 februarie 2021: „Șoșoacă a luat-o pe cont propriu. Uneori e singura șansă de supraviețui. Amin”.

De altfel, medicul a apărut în aceeași emisiune online alături de Diana Șoșoacă:

Am întelegere și compasiune pentru oamenii cu afecțiuni ale minții, însă doamna ar trebui să fie ajutată.

Cristian Tudor Popescu, la Digi24, despre Flavia Groșan

Ce spune Flavia Groșan despre invitația la Colegiul Medicilor?

De menționat că medicul Flavia Groșan a fost invitată la Colegiul Medicilor pentru a da detalii despre „schema minune”, fără a i se aduce, însă nicio acuzație directă. Cu toate astea, medicului pneumolog i se reproșează că respinge metodele agreate de tratare a Covid-19.

Reacția Flaviei Groșan:

Șoșoacă, despre Arafat: „Un simplu secretar de stat”

Articolul precedentFirea condamnă proiectul consilierilor USR PLUS, de dizolvare a unor companii municipale
Articolul următorVa exista, sau nu, un al doilea lockdown? Premierul Cîțu are răspunsul
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.