În contextul creșterii numărului de infectări, toată lumea se întreabă dacă va mai exista, sau nu, un al doilea lockdown. Astfel, în dorința de a clarifica lucrurile, premierul Cîțu a spus că sub nicio formă nu există posibilitatea unui al doilea lockdown în țara noastră. Anunțul a fost făcut de prim-ministru chiar astăzi, pe pagina sa de Facebook, după participarea la ședinta tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, cu scopul de „a se asigura că obiectivele trasate în privința pandemiei sunt îndeplinite”, a adăugat Florin Cîțu.

Am participat la ședința tehnică de la Ministerul Afacerilor Interne, pentru a mă asigura că obiectivele pe care le-am trasat in privința pandemiei sunt îndeplinite

Florin Cîțu, pe Facebook

Florin Cîțu anunță că „numărul paturilor din spitale a crescut”

Flavia Groșan, „medicul anti-sistem”, mare admiratoare a Dianei Șoșoacă

„Fac apel la români să respecte măsurile de protecție. Numai așa vom trece cu bine peste această perioadă.”, a adăugat Cîțu, menționând că numărul de paturi din spitale a crescut.

Cât despre vaccinarea anti-Covid, acesta a subliniat că obiectivul principal este reprezentat de reducerea numărului de infectări. „În perioada urmatoare numărul persoanelor imunizate zilnic va ajunge la 80 de mii.”

„Multă lume întreabă dacă vom ajunge din nou in lockdown. Răspunsul meu foarte clar este că NU.”, a concluzionat Florin Cîțu, punând, astfel stop tuturor teoriilor potrivit cărora România ar putea să fie din nou închisă.

Proteste împotriva restricțiilor, în mai multe orașe din țară

Proteste împotriva măsurilor restrictive au fost totuși organizate astăzi în mai multe orașe din țară, printre care București, Brașov, Cluj, Galați sau Constanța. În toate orașele s-au scandat lozinci anti-Guvern și s-au cântat melodii patriotice.

Protestul din Galați:

Articolul precedentFlavia Groșan, „medicul anti-sistem”, mare admiratoare a Dianei Șoșoacă
Articolul următorVIDEO – Proteste în mai multe orașe din țară. Șoșoacă a scandat „Dacii liberi”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.