În urma explicațiilor date de secretarul de stat, Raed Arafat, senatorul independent, Diana Șoșoacă a reacționat vigilent, așa cum ne-a obișnuit. În speță. Șoșoacă se bucură că Arafat a avut, în sfârșit, o reacție, vis-a-vis de zvonurile legate de o așa-zisă condamnare la moarte pe care ar fi primit-o în țara sa natală, Siria, zvonuri pe care tot ea le-a reînviat, de altfel.

„Da, mă bucur că în sfârşit el a avut o reacţie. Am crezut că e impasibil, inodor, incolor. Văd că există ceva care să răspundă. Serviciile lui nu prea îl informează corect. Acea ştire cu condamnarea lui la moarte circulă de cinci ani. Am văzut că vorbeşte de el la persoana a III-a, cred că se trage de la ţara lui, pentru că la noi doar narcisiştii vorbesc aşa. Ar fi fost mult mai salutar dacă Arafat ar fi răspuns poporului român acuzaţiilor care i-au fost aduse.”, a comentat senatorul la România TV.

Diana Șoșoacă, mulțumită că Arafat a răspuns, în sfârșit, acuzațiilor

Se pare că el, nu ştiu cum şi-a luat examenul de cetăţenie pentru limba română pentru că spune doamna senatoare în loc de doamna senator. Eu doresc să se respecte limba română

Diana Șoșoacă

„Nu în ultimul rând, el ar trebui să se mai abţină din a mai discuta cu mine din această problemă, mai ales că abuzează, el fiind doar un simplu secretar de stat. Când va înţelege subtilităţile legislaţiei române atunci voi mai discuta cu ei. El nu a avut bărbăţia de a discuta cu mine în faţă. Mi-ar plăcea să discutăm despre crimele şi ororile din sistemul sanitar şi protocoalele pe care le-a impus, chiar dacă au venit din UE. Am exportat toate minţile exportate şi uitaţi cine a ajuns să ne conducă. Îl avem pe domnul Arafat care nu prezintă nicăieri diploma de BAC şi diploma de specilizare, poate tocmai de aceeea e în ministerul de stat.”, a mai spus Diana Șoșoacă, în cadrul aceluiași interviu.

De unde a început totul

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, i-a dat Dianei Șoșoacă replica, după ce aceasta a susținut în interviurile sale că ar fi condamnat la moarte. În cursul serii trecute, Arafat a catalogat afirmațiile senatoarei excluse din PAUR ca fiind „fake news-uri”, adăugând că nu există o condamnare la moarte pe numele acestuia, în Siria.

Radiografia Dianei Șoșoacă, în Senat

Articolul precedentBerlin devine prima regiune din Germania care pune pauză relaxării, după creșterea explozivă a numărului de infectări
Articolul următorFirea îi cere detalii lui Năsui despre măștile produse în România
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.