Foto: News Team
Foto: News Team

În urma unei întâlniri avute miercuri cu George Simion, Emil Boc a precizat, pentru Napoca Live, că împărtăşeşte idei comune cu liderul AUR.

Emil Boc consideră că o astfel de întâlnire este normală, discuţia avută fiind rezonabilă şi ambii politicieni respectându-şi punctele de vedere.

Boc apreciază diplomaţia şi respectă dialogul, chiar dacă are opinii diferite

Eu sunt un adept al dialogului, chiar cu persoane care nu sunt de acord cu ele sau ele nu sunt de acord cu mine. Din start, am căzut de acord că asupra unor lucruri nu putem fi de acord. Acest lucru e important de știut. Suntem de acord că nu putem fi de acord cu privire la unele lucruri. Cum este, de exemplu, procesul de vaccinare. Avem viziuni diferite”, a punctat primarul Clujului.

Cu toate acestea, edilul a ţinut să sublinieze că are şi puncte comune cu liderul Alianţei Pentru Unirea Românilor.

Exemplificând, Boc a amintit interesul pentru valorile naționale și pentru identitatea naţională.

De asemenea, primarul Clujului a amintit că a fost de acord cu George Simion în ceea ce priveşte pentru reabilitarea termică a blocurilor, încurajarea și accelerarea acestei acţiuni.

În plus, edilul a ţinut să menţioneze că ambii au căzut de acord asupra celui mai important lucru: orice formă de susținere a opțiunilor, oricare ar fi ele, trebuie să se desfășoare în cadru democratic.

Primarul Clujului: “George Simion mi-a cerut această întâlnire și am răspuns pozitiv. E obligatoriu să ai comunicare”

Aici amândoi am fost de aceeași parte a baricadei și am susținut același lucru. Eu cred că acest gen de discuții trebuie să continue, pentru că lipsa discuțiilor naște monștri: și în politică, și-n viață. E obligatoriu să ai comunicare. Acest lucru l-am discutat cu domnul președinte. Mi-a cerut această întâlnire. Evident că am răspuns pozitiv. De altfel, m-am întâlnit cu orice lider politic care a vizitat Clujul și a trecut pe la noi. Nu am avut niciun fel de reținere. Asta consider eu că trebuie să facă un reprezentant al unei comunități”, a comentat Emil Boc, pentru Napoca Live, citat de Ştiri pe Surse.

Articolul precedentLiderul sindicatului STB, despre încetarea grevei. După demiterea directorului general
Articolul următorKremlinul răspunde dur declarațiilor venite din partea lui Biden
Jurnalist full-time / Pesimist part-time