Eugen Tomac (PMP) îi condamnă pe cei care refuză să se vaccineze: „Niciunul nu mi-a adus un argument serios pentru care nu o face”

„Ecuația este simplă, vrem să fim în rând cu lumea, respectăm recomandarea medicilor, doar așa putem opri dramele din spitalele României”

Fostul lider PMP, Eugen Tomac, i-a condamnat, într-o postare publicată pe contul său de Facebook, pe toți cei care refuză să se vaccineze, în contextul în care situația pandemică de la noi din țară este din ce în ce mai gravă. De fapt, aceasta este atât de gravă încât România a atras atenția OMS, situându-se, de asemenea, pe ultimul loc, împreună cu Bulgaria, atunci când vorbim despre procentul celor vaccinați.

Eugen Tomac: „Avem pandemie de mai bine de peste 18 luni, am găsit și soluția pentru a salva oameni, din păcate în România nu este suficient”

Fostul președinte PMP a explicat că un vaccin nu este altceva decât un medicament prescris pentru a salva vieți iar „la noi acest subiect s-a transformat într-un lung șir de teorii care nu au nimic în comun cu realitatea și din păcate oamenii au căzut ușor în această capcană a dezinformării”.

Întru echilibrarea situației, politicianul a povestit că ar fi discutat cu mai mulți cetățeni care refuză vaccinarea, încercând să afle ce i-ar putea impulsiona să adopte o astfel de atitudine. „Niciunul nu mi-a adus un argument serios pentru care nu o face. Majoritate se lipesc de expresia, este dreptul meu”, a mai spus Eugen Tomac.

„Rezultatul este cel pe care ni-l prezintă viața, trăim o tragedie cumplită plătită cu vieți nevinovate și în acest al doisprezecelea ceas, în loc să facem ceea ce trebuie pentru a fi mai în siguranța, tot românul priceput explică ce grav poate fi dacă ne vaccinăm. Ecuația este simplă, vrem să fim în rând cu lumea, respectăm recomandarea medicilor, doar așa putem opri dramele din spitalele României.”, scrie Eugen Tomac.

Citește și: Filmul absurd continuă: Șoșoacă a făcut din nou scandal la „Marius Nasta”

Articolul precedentExperta OMS care vine în România va sta 60 de zile
Articolul următorDragnea dă vina pe Ciolacu pentru Ordonanța 13
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.