Rareș Bogdan a observat că la depunerea candidaturii lui Orban nu a fost prezent niciun „greu” din PNL

„Îi urez mult succes domnului Orban, dar vreau să vă întreb: ați văzut pe lângă Orban pe vreunul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL?”, a subliniat Rareș Bogdan

Rareș Bogdan și Florin Cîțu (preluare Antena 3)

În urma depunerii candidaturii lui Ludovic Orban, pentru șefia partidului, Rareș Bogdan a reacționat de urgență, întrebându-se de ce nu a fost prezent la eveniment „niciun greu” al liberalilor. „Am făcut o campanie constructivă până acum, nu vreau să mă schimb. Îi urez mult succes domnului Orban, dar vreau să vă întreb: ați văzut pe lângă Orban pe vreunul dintre cei patru prim-vicepreședinți ai PNL? Ați văzut-o pe Turcan, pe Gorghiu, Mortreanu, Falcă, Roman, Flutur, Sighiartău, Boc, pe Tișe? Pe dl Bode sau pe Virgil Popescu?”, a întrebat retoric Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan remarcă că lui Orban i-au cam lipsit miniștrii

Cu toate astea, prim-vicepreședintele PNL recunoaște că Ludovic Orban nu a fost tocmai „singur pe glie”, fiind însoțit de ministrul Oros. „Dintre președinții de Consilii Județene… Avem 17, unul se află lângă. Trei nu s-au exprimat încă – Dunca de la Caraș, Cionca de la Arad și Bolojan de la Oradea, dar 13 sunt lângă dl Cîțu”, adăugând că marii primari ai țării se află, totuși, de partea lui Florin Cîțu. „Dintre primarii de mari orașe, Chițac, Boc, Popa, Lungu vor veni alături de noi, Chirica și alți și alții”, a declarat Rareș Bogdan, la B1 TV.

Rareș Bogdan a comentat inclusiv dosarele premierului Florin Cîțu, din Statele Unite ale Americii: „Sunt dosare apărute, care au fost realizate în calitate de cetățean al planetei, al României, nu în calitate de premier sau ministru de Finanțe. Sunt dosare de acum 21 ani”, a spus liberalul.

Mai mult, în spațiul public au apărut, în cursul zilei de astăzi, anumite informații potrivit cărora Ludovic Orban ar fi condus sub influența alcoolului. Întrebat, Rareș Bogdan a spus că nu știe nimic despre subiect. „Nu știu sincer, noi nu ne ocupăm de așa ceva, noi mergem pe construcție. Pe mine mă interesează creșterea economică. Acum două-trei luni puteam fi bănuiți, acum nu mai avem niciun motiv. Noi vrem să construim”.

Citește și: Orban pune semnul egal între alegerile PNL și soarta României

Articolul precedentUn deputat PSD cere procurorului general „să facă lumină în cazul numirii și exercitării mandatului de Prim-ministru al României de către Florin Cîțu”
Articolul următor„Salvați Copiii” vrea schimbarea urgentă a legislației electorale
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.