Fiica unei consiliere PMP, găsită decedată în Londra

Până la această oră, cauzele decesului fetei nu au fost date publicității

Foto: Pixabay.com

Fiica unei consiliere PMP din comuna Someș-Odorhei a fost găsită decedată într-o cameră de hotel din Londra, relatează Ziarul Românesc. Se presupune că fata în vârstă de 24 ani locuia de mai mulți ani în Marea Britanie, informează surse neoficiale, pentru publicația menționată anterior.

„Drum lin spre cer, copil frumos! Dumnezeu sa te aibă în paza lui! Ai luat cu tine, tot sufletul şi toată puterea mea! M-ai lăsat atât de singură, erai tot ce aveam mai scump dar se pare că nu putem încurca planurile celui de sus”, a transmis mama fetei, consilieră PMP, potrivit Știrile ProTV.

Informația potrivit căreia fata de 24 ani a fost găsită decedată într-o cameră de hotel a fost făcută publică de Ambasada României în Anglia, însă și de Poliția Română.

Fiica unei consiliere PMP, găsită decedată în Londra
Foto: preluare PRO TV

„Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sălaj a fost abilitat să informeze familia despre deces”, a trasmis, de asemenea, Poliţia Sălaj.

Până la acest moment, nu se știe încă ce ar fi putut cauza decesul fetei.

Familia acesteia era destul de cunoscută în comunitatea din Someș-Odorhei, datorită activității politice a mamei, consilieră la primăria din localitate.

Citește și: Marea Britanie va avea un program de primire a 20.000 de refugiați afgani

Articolul precedentUn singur cetățean român a putut fi scos din Kabul
Articolul următorMinistrul Economiei a fost acuzat că ar fi plagiat o măsură PSD
Iulia KELT
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.