Foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone
Foto: Facebook/Cristian Popescu Piedone

Fostul primar al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, îi reproșează Primarului General al Capitalei că nu se implică pentru rezolvarea numeroaselor probleme cu care bucureștenii continuă să se confrunte.

Într-o postare distribuită pe contul de Facebook, fostul edil l-a atenționat pe Nicușor Dan că rămâne nepăsător, în ciuda promisiunilor făcute în campania electorală.

Mai mult, Piedone îi îndeamnă pe locuitorii Capitalei să continue scrisoarea deschisă care, potrivit declarațiilor, va fi ignorată de primarul Bucureștiului.

Fostul primar al Sectorului 5: ”S-a ales praful de Cișmigiu”

Cristian Popescu Piedone a precizat că mai mulți cetățeni i-au semnalat problemele care persistă în București.

Printre acestea se numără deteriorarea mai multor locuri emblematice, lipsa spațiilor verzi, degradarea Parcului Cișmigiu sau absența apei calde.

Faraoane, trece vara și tot nepăsător, tot amator te aflu… Îmi scriu cetățenii că iarba din subordine ți-a murit, iar, sufocată. Și că lenea din biroul tău rectangular/oval… a pus la gheață țevile de apă caldă. Aflu că s-a ales praful de Cișmigiu. Și e păcat mare. Că-n doi ani de când iei leafa grasă de la cetățean, chiparosule, aveai verdeața sănătoasă în Cișmigiu doar dacă o udai personal cu bidonul în fiecare pauză de masă! Dar de doi ani… uzi cetățenii în felul tău, alesule. Și îi uzi strâmb. (Că-mi șoptesc păsărelele cerului… că nici jet n-ai.) Nu-i bai… Ca mâine trec încă doi ani și… te-oi duce pe la casa ta. Și-oi lasa miezul ăsta de Românie să respire și să se primenească. Și va curge iar apa caldă pe conductele din case. Și iarba nu va mai fi gălbejită. Și Cismigiul va fi iar poarta de Rai”, a transmis fostul edil al Sectorului 5.

Piedone, despre Nicușor Dan: ”Ești doar o GREȘEALĂ din care oamenii urbei au învățat și vor mai învăța destule!”

Ți-as mai scrie, împărat al himerelor și prinț neîncoronat al neajunsurilor… Ți-as mai scrie destule. Au însă și cetățenii prea multe să-ți spună. Așa că-i las să continue scrisoarea asta deschisă, pe care, desigur, o s-o ignori cum îți este caracterul. Călărești calul invizibil, omule, și colinzi drumuri greșite… Au făcut-o și alții. Și-au sfârșit cu toții tăvăliți în colb trist, lipsit de valoare! Să ai apă caldă la duș, monsieur! Și jet, desigur. Cu dezamagire de moment și încredere în viitor, Piedone NEVINOVAT”, și-a închis edilul scrisoarea deschisă..

Articolul precedentMinistrul Gabriela Firea, reacție după declarațiile lui George Buhnici: Condamn ferm toate declarațiile care aduc atingere drepturilor femeilor 
Articolul următorCadavrul unui bărbat a fost descoperit într-o clădire părăsită din Timișoara
Jurnalist full-time / Pesimist part-time