Foto: Facebook/Poliția Română
Foto: Facebook/Poliția Română

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost descoperit în Timișoara, la doar câțiva metri de sediul PSD.

Polițiștii din Timiș au precizat că, inițial, situația a fost semnalată prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență, 112.

Cadavrul bărbatului din Timișoara se afla într-o clădire situată de pe aceeași stradă unde este și sediul PSD Timiș

Astăzi, 19.07.2022, polițiștii Secției 3 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că într-o clădire dezafectată, situată pe strada Splaiul Tudor Vladimirescu din municipiul Timișoara s-ar fi găsit trupul neînsuflețit al unui bărbat”, a transmis Poliția Timiș.

Potrivit publicației Gazeta din Vest, oamenii legii au mers de urgență la fața locului.

Aici, oamenii legii au constatat că situația semnalată în apelul 112 este cât se poate de reală.

A fost întocmit un dosar penal, iar cercetările vor continua

Polițiștii din cadrul IPJ Timiș au ținut să precizeze că a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

De asemenea, conform prevederilor legale, cercetările vor fi continuate în vederea stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale care se impun.

Sediul filialei PSD este situat pe aceeași stradă unde a fost descoperit cadavrul bărbatului, respectiv pe Splaiul Tudor Vladimirescu, nr. 26.

La începutul lunii în curs, mai multe imagini apărute în spațiul media prezentau cu o mașină ce plimbă un „cadavru” pe capotă. Incidentul a avut loc tot în Timișoara.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Timiș au anunțat, la acea dată, că șoferul, în vârstă de 28 de ani, este un artist din grupul Baraka din Timișoara. Astfel, ceea ce transporta pe mașină era doar un exponat care semăna cu un cadavru uman.

Articolul precedentPiedone i-a trimis o scrisoare deschisă lui Nicușor Dan: ”Faraoane, trece vara și tot nepăsător, tot amator te aflu”
Articolul următorIncendiu de proporții la o mănăstire din Neamț: pădurea din zonă riscă să fie distrusă de flăcări
Jurnalist full-time / Pesimist part-time