Foto: Facebook/Instituția Prefectului Municipiului București
Foto: Facebook/Instituția Prefectului Municipiului București

După numeroase reclamații, prefectul Capitalei a declanșat un control în Parcul Cișmigiu din București.

După ce a fost în control, prefectul Bucureștiului, Toni Greblă, a declarat, miercuri, că ”parcul arată de parcă ar fi abandonat de câțiva ani”.

Am identificat multiple probleme, de la modul general, cum arată de parcă ar fi abandonat de câțiva ani, de la modul cum arată intrările în parcuri, gardurile și porțile de acces, la arbori uscați care în orice moment pot să scadă, la copaci netoaletați de ani de zile”, a subliniat Toni Greblă.

Este nevoie ca autoritățile să ia măsurile necesare

Sper ca acest semnal dat să determine autoritățile locale să ia măsurile necesare pentru ca parcurile bucureștene să reprezinte o oază de liniște, o oază de răcoare, mai ales că de mâine (joi – n.r.) încolo începe iar o perioadă de caniculă”, a mai spus Greblă.

Foto: Facebook/Instituția Prefectului Municipiului București

Prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declanșat miercuri o acțiune de control în Parcul Cișmigiu din București, unde Primăria Capitalei a demarat lucrări de reabilitare a Grădinii din centrul orașului

Având în vedere numeroasele sesizări ale cetățenilor, semnalele apărute în mass-media și apelurile repetate făcute către autoritățile publice locale, Prefectul Municipiului București, Toni Greblă, a decis să declanșeze, astăzi, 13 iulie o acțiune de control în Parcul Cișmigiu.

Prefectul Toni Greblă și o echipă mixtă de control vor inspecta Parcul Cișmigiu, măsurile luate în urma acestei acțiuni urmând să fie anunțate publică”, a anunțat prefectura, în cursul acestei zile.

Bucureștenii au reacționat la postarea inițială, acuzând clasa politică pentru lipsa de interes în ceea ce privește gărdinile, parcurile și spațiile verzi.

Mai mulți utilizatori de Facebook au precizat, în comentarii, că există numeroase locații în București care au nevoie de reabilitare.

Articolul precedentFotbalul românesc este în colaps. Antrenorii sunt numiți politic și pe prietenii, susține directorul Clubului Rapid
Articolul următor„Minunea” de la Călărași. O bacterie periculoasă, Escherichia coli, a „dispărut” subit din Borcea după ce APM a anunțat pericolul pentru sănătatea oamenilor
Jurnalist full-time / Pesimist part-time