Captură video Youtube
Captură video Youtube

Având în vedere că Parcul Cișmigiu s-a degradat în ultimii ani, prefectul Capitalei, Toni Greblă, a declanșat, miercuri, o acțiune de control.

Prefectul a ținut să precizeze că acțiunea vine după numeroasele sesizări ale cetățenilor, semnalele apărute în mass-media și apelurile repetate făcute către autoritățile publice locale.

Prefectul Municipiului București, Toni Greblă, a decis să declanșeze, astăzi, 13 iulie, o acțiune de control în Parcul Cișmigiu

Prefectul Toni Greblă și o echipă mixtă de control vor inspecta Parcul Cișmigiu, măsurile luate în urma acestei acțiuni urmând să fie anunțate public.

Din echipa care îl însoțește pe Prefectul Capitalei la această acțiune de control fac parte reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică a Municipiului București, ai Agenției pentru Protecția Mediului București, ai Comisariatului Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea București – Ilfov și ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București”, au transmis, miercuri, reprezentanții Prefecturii Capitalei pe contul de Facebook.

Bucureștenii acuză clasa politică pentru lipsa de interes în ceea ce privește gărdinile, parcurile și spațiile verzi

Reacțiile utilizatorilor de Facebook nu au întârziat să apară, mai mulți oameni precizând, în comentarii, că există numeroase locații în București care au nevoie de reabilitare.

Unii sunt de părere că parcurile au ajuns ruine din cauza administrației lui Nicușor Dan, în timp ce, alte voci blamează conducerea PSD și PNL pentru lipsa de implicare.

Articolul precedentUn șofer a fost amendat, după ce și-a aruncat gunoiul în Parcul Natural Apuseni
Articolul următorPonta: ”Cu ce corupți și oligarhi se luptă Maia Sandu și Kovesi?”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time