Sursa foto: Facebook/Maia Sandu
Sursa foto: Facebook/Maia Sandu

Fostul premier a postat un nou text pe pagina de Facebook în care ironizează întâlnirea dintre Laura Codruța Kovesi și Maia Sandu.

Declarațiile vin în contextul în care Maia Sandu i-a cerut Laurei Kovesi să ajute Republica Moldova pentru tragerea la răspundere și confiscarea averilor oligarhilor fugari de la Chișinău.

Mai mult, Ponta a făcut o paralelă, precizând că șefa Parchetului European nu s-a implicat în cazul Rizea, ex-deputatul care a fost condamnat penal pentru acte de corupție și a fost denunțat pentru escrocherie.

Victor Ponta, ironic în legătură cu întâlnirea dintre președintele Republicii Moldova și șefa Parchetului European: ”Se luptă Doamna Kovesi și Doamna Sandu cu corupții non stop!”

Dar nu pot să iasă pe stradă în Chișinău că le ia Cristi Rizea la fugăreală. Vine repede din vila lui de milioane de Euro cu jeepurile lui de sute de mii! Așa un circ e greu de imaginat chiar și pentru “dosariada” din România – exportată acum și în Moldova. Păi cu ce corupți și oligarhi se lupta Doamnele “de fier” Sandu și Kovesi – dacă un papagal condamnat definitiv le măscărește, în fiecare zi, la Chișinău – și toată lumea se face că plouă”, a transmis Ponta pe pagina de Facebook.

Liderul Pro România: ”Vai ce se mai jeluiesc “focile” și “anticoruptii”: că Udrea, că Oprescu, că Bica. Dar de Rizea nu ați văzut că tac toți chitic?”

Fostul premier este de părere că neimplicarea Laurei Codruța Kovesi în cazul Rizea are la bază o colaborare între aceștia, iar șefa Parchetului European ar fi șantajată de fostul deputat PSD.

Eu nu știu – dar dvs cu ce credeți că o are la mâna Rizea pe Kovesi din moment ce toată lumea tace așa? De ce nu au curaj să îl aducă in România? De ce Ministrul Predoiu tot anunță cum face demersuri pt extrădări in Italia sau Grecia – dar nu zice nimic de Moldova? De ce mereu avem două măsuri – și la unii se aplică ceva și la alții nu? O să aflăm vreodată adevărul?”, scrie Ponta pe contul de socializare.

Articolul precedentDupă numeroase reclamații, prefectul Capitalei a declanșat un control în Parcul Cișmigiu din București
Articolul următorFotbalul românesc este în colaps. Antrenorii sunt numiți politic și pe prietenii, susține directorul Clubului Rapid
Jurnalist full-time / Pesimist part-time