Dat fiind că Liviu Dragnea se îmbolnăvise subit și destul de grav odată cu încarcerarea sa – cel puțin din punctul de vedere al susținătorilor săi – una dintre primele vizite ale acestuia aparent ar fi fost la medic.

Odată trecută euforia eliberării, fostul lider al PSD ar fi fost convins că medicii sunt importanți în viața sa, așa că astăzi a mers la un prim control.

Nu singur, ci însoțit de iubita sa și de fostul său subaltern pe linie de partid, Codrin Ștefănescu. De altfel, acesta din urmă a și fost cel care a scris că Dragnea își „caută” de sănătate.

După multe insistențe, din partea mea și a Irinei, astăzi și-a făcut primul set de analize! Urmează și altele în zilele următoare! A înțeles că nu e de joacă și nu merge tratament doar cu o alifie și gata!”, scrie Codrin Ștefănescu, însoțind textul de pe Facebook cu o poză pe care a tot rulat-o de când Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv.

Și din ce explică fostul secretar general al PSD, poza respectivă, care îl înfățișează pe el și pe Dragnea, „este realizată acum mai bine de 2 ani, când reclama dureri groaznice la coloană! Și celebra lui declarație: “Mă sprijin pe Codrin și la propriu și la figurat!” Mergem înainte, asta am vrut să vă spun!”, asigură Codrin Ștefănescu.

Poza nu este totuși completă, inițial acesta postând originalul cu ceva timp în urmă, fără „celebra declarație”. În plus, poza nu apare nicăieri pe pagina lui Dragnea, semn că în vremurile de demult Codrin Ștefănescu nu era chiar printre favoriți.

Articolul precedentBolojan, ironic la adresa lui Rareș Bogdan: „Respectă-mă ca să te respect”
Articolul următorVioleta Alexandru nu-și poate scoate Ministerul Muncii din minte: „Sunt situații care m-au lăsat fără cuvinte”