Bolojan, ironic la adresa lui Rareș Bogdan: „Respectă-mă ca să te respect”

În opinia șefului CJ Bihor, energia liberală ar trebui consumată productiv. Acesta îl aduce în discuție pe Rareș Bogdan, pe care Bolojan îl consideră mult prea „contondent” pentru binele PNL

Ilie Bolojan (Captură video)

Președintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, le-a transmis susținătorilor celor două tabere: Florin Cîțu și Ludovic Orban, să aibă mai multă decență, în ceea ce privește lupta internă dintre cei doi candidați la șefia Paridului Național Liberal. În mesajul său, Bolojan remarcă faptul că susținătorii celor doi sunt mult mai incisivi decât candidații, în sine. Mai mult, Ilie Bolojan îl aduce în discuție pe Rareș Bogdan, cel pe care șeful CJ Bihor îl consideră mult prea „contodent”.

Rareș Bogdan, luat în vizor de Ilie Bolojan

„Legat de campania internă şi ceea ce am văzut în aceste zile, sigur, campania a fost civilizată, dar pe ici pe colo ar trebui să avem un pic mai mult respect unii faţă de alţii, să avem mai puţină încrâncenare unii faţă de alţii, şi nu mă refer neapărat la candidaţi, ci la cei care îi susţin. Puţină decenţă nu ne-ar strica”, a spus Ilie Bolojan, adresându-le, de asemenea, o întrebare colegilor de partid. legată de necesitatea respectului. Întrebare la care tot el a răspuns cu: „Respectă-mă ca să te respect”, a mai spus Bolojan, la conferinţa pentru desemnarea noii conduceri a PNL Cluj, citat de G4media.

Citește și: PSD observă o asemănare între Cîțu și Dragnea

Mai mult, acesta a adăugat că, indiferent de supărări, poate nu ar fi rău ca liberalii să fie mai puțin contondenți, referindu-se, în acest caz, la modul de abordare al lui Rareș Bogdan. „Dacă anii trecuţi totul era perfect, că eram în opoziţie, acum nu ne mai ajută cu nimic să fim contondenţi. Suntem în situaţia în care suntem la guvernare şi se impune mai multă decenţă” a afirmat Ilie Bolojan, cel care a sugerat că energia ar trebui consumată productiv.

De asemenea, Ilie Bolojan nu pare să fie într-o relație foarte bună nici cu președintele Klaus Iohannis, spunând, de asemenea că de-a lungul timpului ar fi fost şi pe la uşile preşedinţilor, insinuând că ar fi vorba, în acest caz, inclusiv despre Klaus Iohannis. „Nu prea i-am deranjat în general, decât cu anumite probleme sau când am fost solicitat… Unii preşedinţi ne-au primit, alţii nu ne-au primit, deşi la anumite uşi era înghesuială mare”, a mai spus acesta.

Articolul precedentPSD observă o asemănare între Cîțu și Dragnea
Articolul următorDragnea a mers și „s-a căutat” la doctori
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.