Clotilde Armand, acuzată de consilierii PNL Sector 1 de nerespectarea legii cu privire la proiectul de buget pentru 2021

„Proiectul de buget de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi este identic cu cel propus anterior, construit pe baza unei organigrame suspendate de Tribunalul București”

Consilierii Sectorului 1 din Partidul Național Liberal (PNL) aduc o serie de acuzații grave primarului de sector, Clotilde Armand, și anunță că urmează să solicite, din nou, scoaterea proiectului de buget pentru anul 2021 de pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local, anunță Adevărul.

Potrivit consilierilor, primarul Clotilde Armand nu a respectat o decizie a Tribunalului București și nici răspunsul din partea ANFP cu privire la legalitatea proiectului bugetului de sector pentru anul în curs, care a fost solicitat de consilierii PNL.

„Proiectul de buget de pe ordinea de zi a ședinței de astăzi este identic cu cel propus anterior, construit pe baza unei organigrame suspendate de Tribunalul București. În consecință, consilierii PNL Sector 1 vor solicita scoaterea acestui punct de pe ordinea de zi, refacerea urgentă a proiectului de buget, dar și o dezbatere publică a noii forme”, arată un comunicat de presă emis de PNL Sector 1.

„Nu doar că nu s-a întâmplat niciunul din lucrurile solicitate, ba chiar, din informațiile pe care le avem, primarul Clotilde Armand și Lavinia Ionescu, secretarul general al Primăriei Sectorului 1, ar fi mers la ANFP și ar fi solicitat retragerea acelui răspuns și redactarea unui nou document, care să transmită că decizia instanței nu trebuie reflectată în proiectul de buget. Se pare că aceleași presiuni sunt exercitate și asupra Prefecturii București, de unde se așteaptă un punct de vedere propriu”.

Consilierii PNL din Sectorul 1 mai transmit că toate aceste acțiuni periclitează activitatea Primăriei Sectorului 1 și că legea trebuie respectată fără excepție.

„Dacă aceste informații sunt reale, atunci asistăm la abuzuri și încălcări grave ale legii, rezultatele unui joc de orgoliu care periclitează activitatea primăriei și, implicit, viața tuturor locuitorilor din acest sector. Pentru noi, însă, contează mai puțin modul în care primarul își duce propriile războaie, ci respectarea legii și stoparea haosului”, se mai arată în comunicatul de presă emis de Partidul Național Liberal Sector 1.

Articolul precedentLacul Fundeni a devenit o groapă de gunoi și o bombă ecologică
Articolul următorProiect din fonduri europene: 15 bungalow-uri pe Dunăre și o piscină, construită în mijlocul fluviului