Clotilde Armand, contraatacă. „Legea e lege pentru toată lumea”

Digi24 a anunțat că toți cetățenii din Sectorul 1 „ar putea rămâne fără internet”

Deranjată de „atacul” celor de la Digi24, cu privire la cablurile de pe stâlpii din fața Primăriei Sectorului 1, care anunța că zeci de mii de cetățeni „ar putea rămâne fără internet”, edilul Clotilde Armand iese la „contraatac”, direct, dar și prin comunicatorul său, Ionel Stoica.

„Iată că se poate. Operatorii de telecomunicații au primit mesajul meu de acum câteva zile și au înțeles că legea trebuie respectată. Toate cablurile trebuie să fie subterane. În Sectorul 1 există cea mai mare rețea de infrastructură subterană pentru telecomunicații din București (500 km) însă există multe zone unde operatorii de telecomunicații n-au migrat rețelele de cabluri aeriene în subteran sau au lăsat aceste cabluri pe stâlpi fără le dezafecteze. E timpul să o facă”, a scris Clotilde Armand, pe pagina sa Facebook. Acestei  postări i-a atașat și o imagine în care o echipă de tehniciei de telecomunicații lucrau la eliberau stâlpul „sugrumat”.

Digi24, știri false sau Antena 3 în devenire

Clotilde Armand a precizat că „legea e lege pentru toată lumea, iar cablurile trebuie să fie în subteran”, dar a și încercat să demonteze știrea falsă ce a circulat „în regim de breaking news la o televiziune respectabilă”, transmisă de Digi 24, televiziune pe care comunicatorul Primăriei a catalogat-o ca fiind „Antena 3 în devenire”.

 „Hai că a ieșit la atac și Digi 24, această Antena 3 în devenire, în disprețul normelor europene care spun că rețelele de cabluri aeriene, indiferent că sunt de TV, telefonie sau Internet, trebuie sa coboare in subteran. Nu, nu au cerut niciun punct de vedere de la Primăria Sectorului 1, a fost execuție mediatică în direct, au învățat de la cei mai buni. Nu  știu ce interese are Cosmin Prelipceanu, dar sigur știu ce hram poartă Zoltan Teszari. Și un detaliu important, fostul șef al departamentului digital din cadrul Digi, Gheorghe Dinu, este consilier local PNL la Sectorul 1.”, a scris Ionel Stoica pe pagina sa de Facebook.

Clotilde Armand: „Observ că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță”

Articolul precedentBucurești, fără servicii de deratizare și dezinsecție. Eco Igienizare, cu activitatea blocată și salariile neplătite de luni de zile
Articolul următorPSD, după declarațiile lui Vlad Voiculescu: „Am avut dreptate când am susținut că datele privind pandemia au fost măsluite”