Clotilde Armand Foto: PSNews.ro

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dat tonul unei noi bătălii în marele război pe care îl duce de când și-a depus jurământul. Mai exact, Armand le-a promis tuturor angajaților Primăriei Sectorului 1 că vor primi salariul în funcție de realizările de la locul de muncă, aici fiind inclusă și prezența „la birou”. Edilul USR PLUS a mai spus că locuitorii sectorului nu ar trebuie să fie obligați să plătească salariile unor angajați „pentru figurație… sau să plece de la locul de muncă când au chef”.

Clotilde Armand amenință pe Facebook: „De astăzi, toți funcționarii primărie și din subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți”

Conform promisiunilor, de acum se va aplica metoda: „ești plătit cât muncești”.

Un alt aspect: am trimis către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate o adresă să verifice și să ne comunice situația celor care folosesc concediile medicale. Avem multe suspiciuni că aceste concedii sunt folosite abuziv. De asemenea, vom schimba regulamentul intern pentru ca în ziua de vineri să nu se mai lucreze până la ora 14.00. Să lucreze pâna la ora 16.00. Așa cum e normal.

a declarat primarul Sectorului 1

Piedone, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”: „Primarul e ca un căpitan de vas, trebuie să părăsească ultimul corabia”

Mai mult, Clotilde Armand a spus că ar exista funcționari „care stau până seara și muncesc în locul celor absenți. Iar frustrare este imensă atunci când unul muncește și zece privesc cu dispreț la el”, a mai scris Clotilde Armand pe Facebook.

Rămâne de văzut dacă amenințarea va rămâne la stadiul de amenințare, ori primarul ales al Sectorului 1 va pune în practică ceea ce promite.

Articolul precedentFirea cere PMB să rezolve situația rației mici de hrană din spitalele bucureștene
Articolul următorAndreea Moldovan (MS): „Două săptămâni de carantină națională ar face minuni”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.