Sursa foto: Facebook

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Claudiu Târziu i-a reproșat lui George Simion că încercând să îl complimenteze, l-a jignit de moarte.

Replica lui Târziu vine după ce Simion a postat un mesaj pe o rețea de socializare prin care îi mulțumește lui Târziu că nu l-a vândut, „cum i s-a șoptit în urechi de atâtea ori.”

„Am cunoscut sute de foști deținuți politic sub regimul comunist. De la ei am învățat onoarea. (…) Trădarea era echivalentă cu condamnarea la moarte a unui nevinovat. Păcat împotriva Sfîntului Duh! Cu această lecție în minte, am devenit extrem de sensibil la acest spectru care marchează istoria lumii: trădarea”, a scris Târziu.

Simion vrea nu mai vrea să împartă puterea în AUR

De asemenea, acesta a mai declarat că „simpla bănuială a trădării” este dezonorantă, precizând că nimeni nu i-a propus o asemenea „mișelie.”

„Iuda este simbolul absolut al lui. (…)Slavă Domnului, pînă azi, nici nu și-a permis nimeni să presupună că aș fi capabil să vînd pe cineva. Pînă azi, cînd un frate, încercînd să mă complimenteze, m-a jignit de moarte. Vezi bine, nu l-am vîndut, deși mi s-ar fi propus. Cine ar fi îndrăznit vreodată să-mi propună o asemenea mișelie? Mister! Nu întorc și obrazul celălalt, ci doar spatele, care e plin de rănile cuțitelor care mi-au fost înfipte în el de-a lungul vieții”, a concluzionat Claudiu Târziu.

Problemele dintre cei doi cofondatori AUR au început să apară după ce Târziu ar fi spus că nu a fost consultat de Simion cu privire la negocierile cu reprezentanții PMP. 

George Simion a reacționat, precizând că relațiile cu Târziu sunt bune, în ciuda informațiilor apărute în spațiul public. De asemenea, acesta e mai adăugat că în Biroul Național s-a decis convocarea Congresului partidului pe 27 martie, afirmând că unitatea este cea care caracterizează AUR, „în ciuda a zeci de știri panicarde.”

Reamintim că președintele de onoare AUR, Călin Georgescu, a anunțat printr-un videoclip postat pe Youtube, că a întrerupt discuțiile pe tema nominalizărilor în funcții din partea AUR, dar va continua să fie alături de partidul condus de Claudiu Târziu și George Simion.

Claudiu Târziu: “Simion este mai popular decât mine”

Articolul precedentFurtuna Eunice face ravagii în Europa. Sute de zboruri au fost anulate
Articolul următorConflictul din regiunile separatiste continuă. Un soldat ucrainean a fost ucis într-un bombardament
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.