Sursă foto: HotNews
Sursă foto: HotNews

Invitat la Prima Tv, Claudiu Târziu a descris rolul pe care îl are, alături de George Simion, în partidul AUR.

Co-preşedintele Alianţei pentru Unirea Românilor a descris regulile după care funcționează formațiunea politică, dar a dat detalii şi despre eventualele conflicte interne.

Prin urmare, Târziu a ţinut să sublinieze, din nou, că se află pe o funcţie egală cu George Simion, fiind co-preşedinte al formaţiunii.

Târziu consideră că el se poate ocupa de doctrina AUR, în timp ce Simion reprezintă imaginea partidului: ”El este cu drapelul în mână, cu portavocea în mână”

Împărţim funcţia de preşedinte al partidului, dar ne-am împărţit foarte bine rolurile. El este cu organizarea în teritoriu, cu organizarea de manifestaţii, cu drapelul în mână, cu portavocea în mână. Eu mă ocup de doctrină, de formarea cadrelor, de formarea viitorilor membri ai Guvernului şi ai structurilor descentralizate ale Guvernului. Am alt rol. Rolurile acestea sunt complementare şi sunt absolut necesar de îndeplinit amândouă. O singură persoană le poate face mai greu. Poate că sunt partide care au reuşit să găsească omul care să le facă pe toate. Eu nu cred în asta. Eu cred în puterea echipei”, a afirmat Claudiu Târziu duminică, în emisiunea Insider Politic, la Prima Tv, citat de News.ro.

În ceea ce priveşte popularitatea şi imaginea, Târziu este de părere că lui George Simion i se potriveşte foarte bine această atitudine în politică. După părerea lui Târziu, o altă calitate ar fi că Simion ar da bine faţa camerelor de luat vederi.

Despre existenţa unor dispute în interiorul partidului la nivelul conducerii, Claudiu Târziu a spus că nu se pune problema să fie exclus preşedintele fondator şi principalul vector de imagine al partidului.

Claudiu Târziu, despre Simion: “Noi suntem fraţi prin ceea ce simţim unul faţă de celălalt”

Excluzând, din start, să renunţe la Simion, Târziu a ţinut să puncteze că nu au existat discuţii despre o posibilă destrămare a formaţiunii politice. Cu toate acestea, dacă anumite informaţii au ajuns în spaţiul public, este vorba doar de o “intoxicare de presă”.

Noi suntem fraţi, în primul rând. Suntem fraţi de crez politic şi cred eu că suntem fraţi şi prin ceea ce simţim unul faţă de celălalt. Nu o să vorbim niciodată în termenii pe care îi relatează anumite organe de presă. Am dezminţit asta imediat ce a apărut, dar nu am putut opri avalanşa de minciuni”, a conchis politicianul AUR.

Articolul precedentMinistrul Finanțelor nu exclude impozitarea bisericilor
Articolul următorGabriela Firea revine cu precizări despre programul său „de suflet”, fertilizarea in vitro – 4.500 de euro pentru cuplurile care vor să aibă copii
Jurnalist full-time / Pesimist part-time