Dacian Cioloș (captură video)

Liderul USR Dacian Cioloș s-a arătat sătul de spectacolul pe care „triada” PNL-PSD-UDMR îl prezintă în aceste zile, mai mult, consideră că cele trei partide își expun nimic altceva decât propriile defecte. Totodată, Cioloș, cel care a fost premier desemnat, în urmă cu mai bine de o lună, este de părere că și președintele Iohannis, prin girul dat, este „vinovat, iresponsabil și toxic”.

„Ne învârtim deja de aproape trei luni în jurul aceleiași cozi. Și o facem în timp ce ne-au murit cam tot atâția semeni ca într-un război. Auzim de trei luni cum nu se poate guverna decât cu Cîțu. Sau poate cu Ciucă sau cu Vîlceanu, dar nu știm niciodată sigur, pentru că nu a venit mesaj de la Cotroceni.

Domnul Kelemen Hunor visează modificări constituționale după model unguresc, iar de aproape o lună a intrat în scenă și trupa PSD, cu aceleași «modele» economice și sociale de înglodare a bugetului de stat și, bineînțeles, cu ochii mari căscați pe grămada de euro «de la Bruxelles» pe care pesediștii și-o doresc acum renegociată pentru a o canaliza, își imaginează dumnealor, către suveicile care au ținut timp de 30 de ani România în semimodernitate”, a scris Dacian Cioloș pe Ciolacu: „Săptămâna viitoare, România va avea un guvern al României”

Articolul precedentMinisterul Sănătății nu are bani pentru salarii în decembrie
Articolul următorPonta crede că doar PSD poate da premierul: „Nu mai rezistă Țara mult”