Clotilde Armand Foto: PSNews.ro

Consilierul PSD Sector 1, Daniela Popa a făcut public, nu că mai era nevoie, „haosul userist” din cadrul Consiliului Local, dar mai ales faptul că cei de la USR sunt depășiți de situație, neputând gestiona administrația locală, de unde pretenții pentru gestionarea pandemiei.

„Azi, în şedința de Consiliu Local, USRiştii au recunoscut că sunt depăşiți de situație. Habar nu au administrație, fapt (re)cunoscut încă de la preluarea mandatului, dar nici nu dau semne că s-ar apleca asupra problemelor administrative. Dna. Clotilde a întocmit un buget ilegal pentru că nu a cuprins toate cheltuielile cu plata salariilor, a utilităților, a facturilor restanante, etc. Şi culmea merge din ilegalitate în ilegalitate, acum spre exemplu amendează bugetul local, cu amendamente depuse de PSD încă din luna aprilie 2021, când s-a votat bugetul general centralizat. Pe lângă faptul că plagiază proiectele noastre, ale PSD, în integralitate, mai nou plagiază amendamentele deja votate şi aprobate. Noaptea minții….”, a scris Daniela Popa, pe pagina sa de Facebook, după a cincea încercare de rectificare bugetară solicitată de primarul Sectorului 1.

În opinia consilierului Daniela Popa, această noua încercare de rectificare „haotică” este considerată, metaforic, „o picătură de apă (câteva mii de lei pentru şcoli şi spitale – votate şi bugetate deja din aprilie 2021), într-un pahar de cianură (zeci de milioane prinse pe capitolul strazi, spații verzi)”, a mai scris Daniela  Popa, care a venit și cu câteva exemple în această privință.

 Concret, este vorba de un proiect propus de social democrați – Grădinița de vacanță, care a fost aprobat în sedința din iunie 2021, dar bugetat abia în ședința de la începutul lunii august, când mai era doar o lună de vacanță, dar pe care Clotilde Armand a încercat să îl reintroducă în rectificarea de astăzi.

„Păi dacă nu ții cont de ce votează deliberativul şi îți bați joc săptămânal, jonglând cu cifrele, în pandemie, ce încredere să mai avem noi în ceea ce propune dânsa”, se întreabă, retoric, Daniela Popa, care a completat că cei de la USR „se bat cu pumnul în piept că se luptă cu pandemia”, dar uită și celelalte probleme cu care se confrntă locuitorii și plătitorii de taxe din Sectorul 1.

Daniela Popa face o „traducere autorizată” a nerealizărilor primarului Clotilde Armand

Articolul precedentFlorin Roman, interimar la șefia Camerei
Articolul următorVirgil Popescu, responsabilul cu veștile bune în prag de iarnă