O familie din județul Argeș care abia luase în grijă două surori de cinci și patru ani a observat un fenomen îngrijorător, și anume faptul că cele două copile manifestau un „comportament sexual explicit” una față de cealaltă. Întrucât acest gen de comportament nu este unul specific la vârste atât de fragede, familia a intrat la bănuieli.

Un groaznic scandal zguduie Germania – membrii unei rețele de pedofilie își dau sfaturi pe internet, inclusiv ce sedative să folosească pentru a ucide copii!

Cele două fetițe fuseseră anterior luate în grijă de asistenți maternali

Familia a alertat autoritățile care, la rândul lor au descins o anchetă în care sunt vizați asistenții maternali ce le-au crescut anterior pe cele două fetițe. Ofiţerii de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurori din cadrul DIICOT îi anchetează în acest moment pe asistenţii maternali ce i-au avut în grijă pe cei doi copii.

Evaziune fiscală la videochat și muncă în folosul comunității la biserică

În cadrul perchezițiilor, anchetatorii au găsit în casa asistenților maternali fotografii cu caracter sexual explicit ce le înfățișau pe cele două fetițe.

De asemenea, potrivit surselor din candrul anchetei, s-a constatat faptul că asistenții maternali vizați aveau o altă fetiță de trei ani luată în grijă, în momentul descinderii anchetei.

Ziarul de Investigații