Președintele PSD a ajuns azi în Hunedoara, cu treburi de campanie electorală înaintea alegerilor locale, ocazie perfectă pentru discursuri mărețe. Din ce a transcris ulterior pe pagina sa de Facebook, Marcel Ciolacu a avut o alocuțiune de zile mari, în care a atacat toate subiectele zilei, plecând de la neputința guvernului și ajungând la promisiuni de sprijin necondiționat pentru minerii din Valea Jiului și pentru tinerii din Hunedoara.

Locurile de muncă sunt esențiale! Pentru oameni. Pentru economie. Nu și pentru Guvernul Orban! Românii au nevoie de locuri de muncă, nu de vorbe goale și bani europeni doar pe hârtie! Cu PNL la putere, România a atins recordul de peste 1 milion de șomeri, iar Hunedoara este unul dintre județele cele mai afectate.

De aceea, PSD nu va permite ca vreo mină să fie închisă! Nici Lupeni! Nici Lonea! Vom face demersuri pe lângă colegii noștri din familia social-democrată europeană să sprijine la nivelul Comisiei Europene alocarea de fonduri europene substanțiale pentru programele dedicate zonelor carbonifere în tranziție, așa cum este și Valea Jiului. Proiect pe care PSD l-a început încă din 2017 – Investiții Teritoriale Integrate- ITI.
Și, pentru că tot ”PSD e de vină” că aici, în Hunedoara, foarte mulți tineri și-au început o afacere proprie prin StartUp Nation, miercurea viitoare, la votul final pe rectificarea bugetară, vom suplimenta cu 400 milioane de lei programul StartUp Nation. Pentru a-i susține pe antreprenorii români abandonați de Guvernul PNL! PSD trebuie să câștige alegerile în Hunedoara! Pentru ca niciun om de aici să nu mai fie amenințat de conducerile PNL, așa cum s-a întâmplat recent la Termocentrala de la Mintia!!!”, a făcut Ciolacu un scurt rezumat al promisiunilor de campanie.

Articolul precedentBREAKING NEWS: Fan Courier va distribui 2.000 de plicuri conținând vouchere de 100 lei cetățenilor din Sectorul 5, din partea lui Florea
Articolul următorDouă fetițe, de 4 și 5 ani, abuzate de asistenții maternali