Foto: Facebook/Asociația Mai Mult Verde
Foto: Facebook/Asociația Mai Mult Verde

Asociația ”Mai Mult Verde” îi invită pe bucureșteni și pe cei care se află în Capitală să participe la evenimentul ”În Aer Liber”.

Este vorba despre o acțiune care încurajează mersul pe bicicletă, ecologizarea, dar și petrecerea timpului în natură.

La eveniment va participa și Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2. Cei interesați sunt așteptați sâmbătă, 20 august, începând cu ora 9 dimineața, în Parcul Circului, la intrarea din Bulevardul Lacul Tei.

Asociația ”Mai Mult Verde”: Sâmbătă ieșim În Aer Liber. Vom explora împreună zona Parcului Plumbuita cu lacurile adiacente

Ia-ți bicicleta și vino la ora 9.00 în Parcul Circului (intrarea din Bd. Lacul Tei). De aici, vom porni împreună într-un tur ghidat pe biciclete alături de primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu”, au transmis membrii asociației.

Evenimentul va avea 3 opriri tematice:

  1. Mobilitatea urbană. Extinderea pistelor pentru transport alternativ și provocările locale.
  2. Deșeurile din apele din Sectorul 2. Modalități de eliminare a poluării istorice și de prevenție.
  3. Valorificarea durabilă a spațiilor verzi neamenajate din Sectorul 2, în special cele din jurul salbei de lacuri. 

Sectorul 2 din București a mai beneficiat de o amplă acțiune de igienizare, desfășurată în aer liber, în data de 23 iulie.

Voluntarii au participat la plantări și acțiuni de curățare, dar și la activități recreative în natură, socializare și plimbări cu bicicleta.

Articolul precedentAsociație pentru protecția mediului: ”Natura se sufocă sub gunoaiele pe care le întâlnim la marginea pădurilor”
Articolul următorSecretar de comună din județul Dolj, acuzat că a tras sforile pentru a-și angaja soția la Starea civilă
Jurnalist full-time / Pesimist part-time