Sursa foto: Facebook/Ecologizare În Aer Liber
Sursa foto: Facebook/Ecologizare În Aer Liber

Sectorul 2 din București va beneficia de o amplă acțiune de igienizare, desfășurată în aer liber, în data de 23 iulie.

Voluntarii sunt așteptați să participe la plantări și acțiuni de curățare, dar și activități recreative în natură, socializare și plimbări cu bicicleta.

Potrivit comunicatului, voluntarilor le este recomandat să folosească bicicleta ca mijloc de deplasare și ca vehicul nepoluant.

Acțiunea se va desfășura în zona lacurilor din Sectorul 2, în cadrul proiectului ”În Aer Liber” desfășurat de Asociația Mai Mult Verde cu susținerea Metropolitan Life.

Asociația pentru protecția mediului, Mai Mult Verde: ”Vino sâmbătă, 23 iulie, să curățăm deșeurile, să ne bucurăm de câteva ore în aer liber și de un picnic fără plastic”

Ne vom bucura împreună de o zi în mijlocul naturii și de un oraș mai curat. Ne dorim să creăm o comunitate de persoane dispuse să participe la acțiuni care contribuie la îmbunătățirea calității aerului, prin plantări, acțiuni de curățare, plimbări cu bicicleta, amenajări de spații verzi, educație în școli, întâlniri cu autoritățile”, sea arată în comunicatul publicat pe pagina de Facebook.

Persoanele interesate sunt invitate să completeze formularul de înscriere până la data de 19 iulie.

Mai Mult Verde este o asociație implicată în numeroase acțiuni care au ca scop protecția naturii din România

Proiectul ”În Aer Liber” reprezintă o inițiativă Mai Mult Verde, susținută de Metropolitan Life.

Acest proiect urmărește constituirea și dezvoltarea comunității urbane pasionate de activități în aer liber și preocupate, în același timp, de protecția mediului.

Articolul precedentEste nevoie de reguli clare în ceea ce privește utilizarea trotinetelor electrice
Articolul următorStrategii diferite pentru prevenirea apariției unor boli grave: Statul român îi recompensează pe salariații supraponderali prin acordarea unor sporuri, în timp ce autoritățile din Japonia îi amendează dacă nu slăbesc
Jurnalist full-time / Pesimist part-time