sursă foto: IPJ Calarasi

Poliția Călărași a evitat să răspundă dacă a făcut demersuri pentru a ancheta neregulile de la Grădina Zoologică, relatate de mass-media. Concret, oficialii acestei instituții nu s-au arătat indignați că de la această instituție s-ar fi furat până și hrana animalelor sau că acestea au fost sacrificate pentru a ajunge fripturi pentru unele persoane-cheie din acest județ. În schimb, ni s-a menționat clar că nu există no anchetă în ceea ce-l privește pe comisarul-șef de la Poliția Rutieră care a fost surprins(n.r. inclusiv de camerele de supraveghere) că alege în mod suspect un ied „floriu” din curtea ZOO Călărași, pe care l-ar fi transportat acasă, așa cum a dezvăluit site-ul mediacalarasi.ro.

Nu există nicio anchetă internă cu privire la aspectul menționat de dumneavostră”, a menționat pentru Ziarul de Investigații, agent principal de poliție, Bianca Ghiveci.

Potrivit surselor noastre, polițistul de la Rutieră a „poftit” la un ied „floriu”, multicolor, la începutul lunii iunie ac, lucru care a lăsat urme pe camerele de supraveghere ale instituției. De asemenea, există și martori oculari, care sunt siderați de faptul animalele(bunuri publice) sunt luate din curtea ZOO după bunul plac al unor persoane în relații bune cu șefii din administrația locală.

Pofta unui comisar-șef de la Poliția Călărași: Un ied floriu de la ZOO

Iată ce spun unii dintre ei, potrivit mediacalarasi.ro:

-Auzi, mă, cum îl chema pe comisarul ăla care mi-a luat mie permisul? Ăla care a venit și a luat iedul ăla. Ai idee?

-Nu, mă, că l-am întrebat și eu și nu a vrut să îmi spună decât că e comisar. Am văzut că avea toc de pistol, decât că era gol.

-Cristi s-a dus și l-a ales(n.r. pe ied), că i-a zis că vrea unul floriu, să fie multicolor așa…I l-a prins, i l-a arătat și i-a zis: da, e frumos! L-a legat de picioare și ia!

Puteți asculta dialogul dintre angajații de la ZOO aici.

După dezvăluirea sursei citate, împuternicitul adjunct al Poliției Călărași, Ivănuș Răzvan, a fost furios deoarece asemenea lucruri sunt publice și ar fi vrut ca jurnalistul să-și dezvăluie sursele, insinuând, că în caz contrar, se „vor lua măsurile legale” împotriva acestuia.

Menționăm că până la acest moment, Ministerul Afacerilor Interne nu a formulat un punct de vedere oficial cu privire la comportamentul polițiștilor din Călărași, deși au posibilitatea legală se AUTOSESIZEZE.

Citiți și: Animalele de la ZOO Călărași au fost sacrificate pentru a ajunge pachete în congelatorul unor „șefi” ai orașului: „Câte capre s-au tăiat… și se făceau porții”

Marian Iorga, șeful din Poliție care lua mită lucernă și își promova subalternele după ce îi ofereau favoruri sexuale, se plânge din nou la instanță

Articolul precedent504 animale fără stăpân au fost sterilizate, gratuit, în Sibiu
Articolul următorMăsuri fără precedent din cauza războiului din Ucraina: Uniunea Europeană ar putea cere României să scadă consumul de gaze
Pasionată de cuvinte, inspirată de oameni liberi în gândire. Pun întrebări incomode și detest ideile „împrumutate”