Foto: Facebook/Animal Life Sibiu
Foto: Facebook/Animal Life Sibiu

În doar 5 zile, 504 de animale au fost sterilizate, în cadrul campaniei organizate de asociația Animal Life din Sibiu.

Doar în prima zi, 108 animale fără stăpân au fost sterilizate gratuit. Campania a început în ziua de 13 iulie și s-a desfășurat până în data de 17 iulie 2022.

Animal Life: ”504 este numărul final de animale care au fost sterilizate gratuit”

Potrivit reprezentanților, campania a reprezentat un efort susținut ce a implicat o mulțime de oameni.

Toți aceștia au muncit de dimineață până seara pentru bunăstarea animalelor, pentru mai puțină suferință și mai multă decență.

Mulțumirile noastre se îndreaptă către Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz – SUST, care au fost alături de noi și de aceasta dată și au acoperit costul procedurilor medicale realizate de o echipă minunată de medici de la SUST Orphan Animal Clinic at Green Vetcare, cărora le mulțumim pentru profesionalism, dedicare și o colaborare desăvârșită!”, au scris membrii asociației pe contul de Facebook.

Animal Life este o organizaţie non-profit, fondată în 2006, ai cărei membri sunt voluntari uniți de dragostea faţă de animale şi natură

În textul distribuit pe pagina asociației, membrii au mulțumit și International Aid for the Protection and Welfare of Animals (IAPWA) pentru acoperirea cheltuielilor cu cazarea și masa medicilor, dar și Primăriei comunei Șura Mare pentru spațiul oferit.

Mii de mulțumiri voluntarilor noștri minunați, neobosiți, responsabili și înțelegători, fără de care aceste campanii nu s-ar putea realiza! Felicitări tuturor celor implicați în oferirea unei vieți mai bune celor 504 suflete!”, se mai arată în text.

Articolul precedentDezinformarea nu înseamnă doar panică, haos și manipulare, ci și miliarde de dolari
Articolul următorPoliția Călărași refuză să-l ancheteze pe comisarul care a luat de la ZOO Călărași un ied „floriu” în condiții suspecte: „Nu se derulează nicio anchetă internă”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time