Captură video: Youtube/The Straits Times
Captură video: Youtube/The Straits Times

Un pui de elefant și mama sa au avut nevoie de intervenția salvatorilor, după ce au căzut într-un canal de scurgere.

Potrivit Sky News, incidentul a avut loc în Thailanda, unde un elevator cu braț montat pe un camion a fost folosit pentru a scoate mama elefant din canal.

Mama elefant a avut nevoie de o procedură de resuscitare, care i-a fost acordată de trei persoane

Autoritățile din provincia Nakhon Nayok au fost solicitate să intervină, oamenii precizând că, pe o ploaie torențială, au fost nevoiți să acorde ajutor unor elefanți, mamă și pui.

Inițial, puiul de elefant a căzut într-un canal de scurgere, iar mama sa nu l-a abandonat decât în momentul în care a fost sedată.

Sedarea a dus la alunecarea elefantului mamă în apă, iar salvatorii au folosit un elevator cu braț montat pe un camion pentru a ajuta animalul.

Animalul de proporții uriașe a fost resuscitat, în timp ce un excavator îndepărta pământul pentru ca puiul să poată ieși din noroi

A fost imposibil să ne apropiem de pui cât timp mama era în apropiere, așa că i-am administrat trei doze de tranchilizante, dar ea s-a îndreptat spre pui înainte de a leșina și s-a lovit la cap”, a declarat Dr. Chananya Kanchanasarak, veterinar la parcului național Khao Yai, a declarat, potrivit sursei citate.

Chananya a ținut să precizeze că aceasta a fost una dintre cele mai memorabile salvări pe care le-a făcut.

Adaptare Sky News

Articolul precedentCiucă, despre elevii care au participat la Olimpiada Internațională de Fizică: ”Avem cea mai bună echipă din Europa și a doua la nivel mondial!”
Articolul următorSectorul 6 a deschis cele mai multe centre fixe de recenzare
Jurnalist full-time / Pesimist part-time