Foto: The New York Post
Foto: The New York Post

Riaan Naude, șeful Pro Hunt Africa, în vârstă de 55 de ani, a fost găsit împușcat lângă vehiculul său, în Marken Road, Limpopo.

Două puști de vânătoare au fost găsite în mașina lui Naude, în apropiere de rezervația naturală a Parcului Național Kruger, a informat publicația locală Maroela Media.

Pasiunea bărbatului era să ucidă animale pe cale de dispariție și exemplare mari, precum lei, girafe, rinoceri sau elefanți. După, se poza alături de ele

Polițiștii au precizat că, în prezent, nu se cunoaște motivul atacatorului și nu există suspecți. Potrivit unor ultime rapoarte, bărbatul a fost împușcat în cap, după ce camionul său s-a stricat.

Organizația non-profit pentru protecția patrimoniului a spus că Naude a fost executat de un bărbat care a ajuns lângă el, în momentul în care vânătorul și-a oprit mașina lângă Mokopane. Camionul s-ar fi supraîncălzit, informează Metro UK.

Vânătorul de trofee a fost împușcat în stil de execuție

Vehiculul lui s-a supraîncălzit și a fost împușcat în stil execuționist lângă vehicul în Limpopo”, au spus, contul de Twitter, membrii organizației ”XposeTrophyKilling”.

Aceștia au adăugat că doi bărbați au coborât dintr-o camionetă Nissan albă, iar unul dintre ei a apăsat pe trăgaci.

Bărbatul ”l-a împușcat cu sânge rece, de la mică distanță”, a raportat The Mirror.

Compania lui Naude taxa până la 2.500 de dolari pentru excursii de vânătoare

Compania sa, cu sediul în nordul Africii de Sud, se autointitula ca fiind una de ”Eco Safari”.

Potrivit polițiștilor, motivul atacului și al crimei ulterioare rămâne necunoscut. Totuși, se speculează că ar fi vorba de răzbunare pentru toate animalele ucise de Naude.

Articolul precedentAmendă de 10.000 de lei la Greek Taverna din Mall Băneasa, după un control ANPC
Articolul următor Parlamentarii, solicitați să se implice în ajutarea turiștilor care au nevoie de Salvamont: ”Dorim mașini de intervenție cu semnale luminoase și acustice”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time