Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu
Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Potrivit unui comunicat transmis de Ciprian Ciucu, Sectorul 6 al Capitalei beneficiază de 30 de centre cu puncte fixe de recenzare.

Prin urmare, locuitorii din acest Sector se pot recenza în școli, la metrou, în parcuri sau în mall-uri, edilul precizând că timpul de așteptare este foarte scurt.

Ciprian Ciucu: ”Deși am fost mereu Sectorul care a deschis cele mai multe centre fixe de recenzare, nu ne-am așteptat la acest flux mare de oameni”

Văzând că oamenii vin în continuare în număr mare, ne-am mobilizat peste weekend și astăzi deschidem centre noi, acum vom avea 30. Cu scaune, umbră,  apă rece. Tot azi vom adăuga un modul cu recensământul – centre fixe pe eSector6.

P.S. Partea neplăcută este că tot, pe noi, cu cele mai multe centre ne-au criticat unii. Aș vrea și eu să văd, prin comparație, care este situația la modul general. Acum, sper să nu preluăm noi, cei care ne-am organizat, povara pentru restul orașului.”, a transmis edilul, într-o postare publicată astăzi, 18 iulie, pe contul de Facebook.

Punctele fixe de recenzare din Sectorul 6 vor fi deschise azi și mâine

Potrivit Rador, recensământul Populației și Locuințelor se apropie de final, iar în Capitală doar puțin peste 50% din locuitori erau recenzați, la începutul lunii iulie.

Prin urmare, INS a cerut sprijinul primăriilor pentru a organiza puncte fixe de recenzare, unde să vină toți cei care nu au primit acasă vizita recenzorului.

Acestea vor fi amenajate în școli, instituții publice, spații ale administrației locale, dar și în stații de metrou, cu sprijinul acordat de Metrorex. Astfel, va fi asigurat tot confortul pentru persoanele venite să se recenzeze: umbră, răcoare, scaune, apă, toalete, a mai arătat Rador.

Articolul precedentVideo: Un pui de elefant și mama sa au fost salvați, după ce au căzut într-un canal de scurgere
Articolul următorDin ce în ce mai mulți tineri, care nu au împlinit vărsta de 40 de ani, consumă alcool
Jurnalist full-time / Pesimist part-time