DNA a solicitat Primăriei Sectorului 1 documentele privind serviciile juridice plătite de Poliţia Locală

Clotilde Armand, în legătură cu referendumul prin care PSD vrea să o demită. „Nu-i nimic. Să încerce”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand a anunțat că va preda DNA documentele solicitate privind serviciile juridice plătite de Poliția Locală. Mai mult, aceasta a anunțat că va continua reformarea administrației, în ciuda amenințărilor cu privire la referendumul pentru demiterea sa, ca urmare a problemelor negestionate corespunzător în sector, cele mai vizibile fiind criza gunoaielor, respectiv criza șobolanilor.

„Anul trecut în luna noiembrie am abrogat hotărârea prin care fosta administrație PSD a externalizat serviciile juridice din Poliția Locală Sector 1. Acum, procurorii DNA au solicitat Primăriei Sectorului 1 să le predăm toate documentele privind serviciile juridice plătite de Poliția locală a Sectorului 1. Și noi vom da curs acestei solicitări.

Avocatul fostului primar a încasat în perioada 2018-2020 aproximativ 2 milioane de lei doar de la Poliția Locală pentru servicii juridice cu toate că instituția are un Serviciu Juridic. De cine a fost condus acest Serviciu până să vin eu în primărie? De reprezentatul PSD în BES 1, doamna care apărea din senin pe la acțiunile mele în campanie și încerca să le denatureze, doamna care în prezent a ajuns asistent parlamentar la cabinetul primarului cu diamante. Tot doamna respectivă a dat în judecată prin Poliția Locală niște jurnaliști independenți pentru că au avut curajul să publice date din SICAP (adică publice) despre jaful din banii publici”, a scris Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

Totodată, aceasta a reamintit cum a reușit să reorganizeze structura Poliției Locale, despre care spunea anul trecut că este „un grup infracțional organizat”, adăugând că va continua reforma administrației.

„Acest domn avocat a atacat în Justiție Hotărârea prin care Poliția Locală a Sectorului nu mai are voie să contracteze servicii juridice externe. Și a pierdut. Acum, înțelegeți de ce sunt atât de disperați cei din PSD și trompetele lor mediatice? Vor referendum să mă demită? Nu-i nimic. Să încerce”, a mai scris edilul.

PSD susține demiterea lui Armand

În urmă cu zece zile, PSD anunța că va susține orice demers cetățenesc pentru demiterea primarului Clotilde Armand, mai mult, chiar s-au oferit să strângă semnăturile necesare.

„Am decis, împreună cu colegii mei, să susţinem orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Orice iniţiativă cetăţenească, nu iniţiativă politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu este în stare să-şi exercite atribuţiile de primar. Bătaia de joc la adresa locuitorilor Sectorului 1 trebuie să înceteze mai repede de 4 ani, cât ar avea mandatul doamna primar al Sectorului 1”, a afirmat Ciolacu.

Violeta Alexandru o acuză pe Clotilde Armand de lipsă de respect față de locuitorii Sectorului 1

Articolul precedentCod portocaliu de ploaie torențială în mai multe zone din sudul țării, inclusiv în Capitală
Articolul următorFOTO Ce face primarul Ploieștiului în timpul orelor de program? Comentează live pe Facebook!