Comentariile primarului Andrei Volosevici au fost aplaudate de postacii de partid!

Situație hilară la Ploiești! Primarul liberal Andrei Volosevici a comentat în timpul transmisiunii live pe rețeaua de socializare Facebook, a conferinței de presă a PSD Ploiești. Conferința era transmisă live pe pagina unui ziar local.

Volosevici a criticat, pe toată durața conferinței, acuzațiile social democraților într-un limbaj jenant pentru șeful administrației locale a unui municipiu reședință de județ. 

Conferința de presă a social democraților a avut loc vineri, la ora 11.00, oră la care primarul PNL era în timpul orelor de program și ar fi trebuit să se preocupe de soarta orașului, având suficienți consilier care ar fi putut monitoriza declarațiile pesediștilor. 


Mai mult, fiecare comentariu al edilului a fost însoțit de comentariile admiratorilor săi, cel mai probabil colegi de partid cu acesta, care nu s-au dat în lături de la tot felul de remarci răutăcioase, jignitoare pentru reprezentanții PSD.

Primarul Andrei Volosevici este la al doilea mandat de primar al Ploieștiului. În primul mandat, în perioada 2008-2012, a reprezentant PDL. A pierdut alegerile locale în 2012, a devenit ulterior senator, iar în ultimii opt ani s-a plimbat pe la mai multe formațiuni politice(PMP, ALDE). Anul trecut și-a anunțat înscrierea în PNL și a devenit candidatul formațiunii politice la Primăria Ploiești. Andrei Volosevici este implicat într-un dosar penal instrumentat de DNA, dosar care se află în acest moment pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție. Volosevici este acuzat de finanțare ilegală (în mandatul trecut) a clubului de fotbal Petrolul Ploiești. 

Articolul precedentDNA a solicitat Primăriei Sectorului 1 documentele privind serviciile juridice plătite de Poliţia Locală
Articolul următorGalați: Un bărbat a murit după ce a căzut într-o canalizare
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...