Galați: Un bărbat a murit după ce a căzut într-o canalizare

Șantierele gălățene, un pericol pentru populație

Un bărbat a murit, vineri seară, după ce a căzut într-o canalizare descoperită din municipiul Galaţi, într-o zonă în care se efectuau lucrări.

„În cursul acestei seri, polițiștii au fost sesizați, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, pe strada Traian Vuia, din municipiul Galați, o persoană ar fi căzut într-o canalizare.

La fața locului, s-au deplasat atât polițiști, cât și pompieri și un echipaj SMURD, constatându-se decesul persoanei în cauză”, a anunțat IPJ Galați, citat de Viața liberă.

Din primele verificări, a rezultat că este vorba despre un bărbat, de 45 de ani, din municipiul Galați, care ar fi căzut într-o canalizare descoperită, aflată într-o zonă în care se efectuează lucrări de construire.

„În urma sesizării și a aspectelor constatate la fața locului, polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de ucidere din culpă și efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs decesul bărbatului”, se mai arată în comunicatul IPJ Galați.

Potrivit ProFm Lider FM, martorii oculari susțin că bărbatul a scăpat ceva în gura de canal și s-a aplecat să recupereze obiectul, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut cu capul în jos, în apă. Groapa era încercuită și semnalizată corespunzător.

Șantierele din Galați, capcane pentru cetățeni

În urmă cu aproape două săptămâni, pe un alt șantier din Galați, o femeie (87 de ani) a fost lovită de un buldoexcavator în timp ce traversa strada, aceasta nefiind observată de mecanicul utilajului. Din păcate, femeia s-a ales cu multiple leziuni în urma impactului, aceasta a decedat la spital, din cauza lexiunilor extrem de grave. Precizăm că zona în care au loc lucrări de modernizare, mare parte din șantier nu era asigurat, astfel că oamenii erau nevoiți să traverseze strada pe riscul lor. Abia la o săptămână după acest incident, au apărut și primele semne de remediere a unei situații anormale.

Articolul precedentFOTO Ce face primarul Ploieștiului în timpul orelor de program? Comentează live pe Facebook!
Articolul următorSpitalul municipal Câmpina se redeschide pentru pacienții non-COVID!