Violeta Alexandru o acuză pe Clotilde Armand de lipsă de respect față de locuitorii Sectorului 1

„Trăim astăzi, nu acum peste 10 ani când s-a semnat contractul. Cu care nu am nicio legătură, nu mă interesează despre ce firmă e vorba”, a spus liderul PNL București, Violeta Alexandru, cea care a adăugat că facturile restante trebuie plătite

Colaj Violeta Alexandru / Clotilde Armand

„Locuitorii Sectorului 1 merită scuze pentru că stau de săptămâni bune cu munți de gunoaie în fața caselor și a blocurilor”, a scris Violeta Alexandru. „Eu fac acest lucru. Îi respect. Nu am nicio atribuție administrativă la nivelul Sectorului 1 dar nici nu pot spune că am fost indiferentă față de subiect în toată această perioadă. Gunoiul trebuie să fie ridicat! De la o zi la alta se agravează lucrurile”, a adăugat aceasta, pe Facebook.

Violeta Alexandru: „Scandalul deșeurilor de la Sectorul 1 trebuie să fie tranșat în justiție”

Mai mult, Violeta Alexandru este de părere că acțiunea în instanță a Primăriei Sectotului 1 ar fi trebuit înaintată mult mai devreme, „la câteva săptămâni după intrarea în administrația locală după alegerile de anul trecut, în baza primelor informații de la structurile de specialitate ale Primăriei. Cărora trebuie doar să știi ce să le ceri ca să nu îți poată ascunde ceva/prezenta trunchiat informațiile. Executivul Primăriei putea cere mandat Consiliului Local să deschidă acțiunea în justiție, în baza unui referat care să explice neregulile constatate și argumentul pentru care nu se pot remedia în cadrul actualului contract. Indiferent cum se numește firma de salubritate, aceasta este, în opinia mea, abordarea corectă. Eu sunt axată pe soluții de câte ori mă uit la o problemă”, a mai spus Violeta Alexandru, liderul PNL București.

Un consilier PNL îi scrie lui Clotilde Armand în franceză, poate așa pricepe

Până se pronunță instanța – sper într-un timp scurt – facturile restante trebuie să fie plătite. Prin acțiunea în instanță se pot recupera sumele evaluate ca fiind încasate necuvenit. Aceasta este ordinea, nu se poate ca cineva să oprească brusc un contract; în orice țară în care funcționează legea există niște etape tranzitorii. Nu amestecați lucrurile doar pentru că vă simțiți răcoriți în lupta contra corupției. Un contract nu poate fi întrerupt brusc în lipsa probelor. Când cealaltă parte recunoaște greșelile, atunci se rezolvă pe cale amiabilă. Din câte îmi dau seama din mediatizarea subiectului, pare că nu ar mai fi cazul aici. Atunci, în baza unor elemente clare care arată că prestatorul de servicii nu își face treaba, că ”umflă” facturile, că nu se mai poate lucra cu el, se intervine prin instanță, care decide asupra subiectului. Simplu, chirurgical, legal.

Violeta Alexandru

Aceasta a mai adăugat că primarul Clotilde Armand ar trebui să învețe să trăiască în prezent, „nu acum peste 10 ani când s-a semnat contractul” și că toată această situație nu ar avea, în opinia liberalei, nicio logică, astfel că nu o interesează despre ce firmă este vorba.

Articolul precedentConsilierii PSD din CL Bacău cer demisia prefectului USR PLUS al județului
Articolul următorDeva: Interlopii care s-au bătut în club, trași la răspundere
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.