Deva: Interlopii care s-au bătut în club, trași la răspundere

Un cunoscut interlop din Deva l-ar fi lovit pe un alt bărbat cu pumnii, în zona feței. Conflictul s-a extins, ulterior, în tot barul

Foto: Pixabay.com

O bătaie între interlopi, într-un club din Deva, care s-a petrecut în anul 2019, le-a adus acestora o condamnare abia acum. Conform unei publicații locale, Judecătoria Deva l-a condamnat pe aceștia la plata unor amenzi de factură penală, între 1.800 de lei şi 2.850 de lei, pe acuzatul Cornel Mărgan, cunoscut interlop în municipiu, însă și pe alți doi bărbați.

Bătaia ar fi avut loc într-un club din Deva, în 2019

În acea seară, împreună cu acuzatul Cornel Mărgan se aflau, de asemenea, alți doi cunoscuți interlopi din Deva, Ovidiu Mărginean, zis „Buric” şi Ladislau Lakatos. Toți cei menționați au antecedente penale, astfel că au fost plasați, la vremea respectivă, sub control judiciar.

Ei au fost trimiși în judecată pentru tulburarea liniștii publice.

Hunedoara: „Omul de afaceri”, Alin Simota, condamnat la 10 ani de închisoare

„Poliţiştii au stabilit că, în cursul dimineţii de 17 noiembrie 2019, în jurul orei 05:30, în timp ce se aflau într-un club din municipiul Deva, au provocat scandal, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, lovindu-se reciproc şi tulburând astfel liniştea şi ordinea publică. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi loviri sau alte violenţe”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara, potrivit ZHD.ro.

O societate din Hunedoara, amendată de Garda de Mediu

De la ce a început scandalul

Se pare că, potrivit declarațiilor, scandalul ar fi început de la niște dedicații. Întrucât în bar se afla un solist de manele, bărbații și-ar fi dorit să aibă întâietate la dedicații, unul dintre aceștia luând, în mod frecvent, microfonul solistului, fapt care i-ar fi înfuriat pe ceilalți care își doreau, la rândul lor, „să își marcheze teritoriul” în respectivul local.

„În actul de sesizare, s-a reţinut, în esenţă, că în dimineaţa zilei de 17 noiembire 2019, în jurul orei 05:30, în timp ce inculpatul Cornel Crâznic se afla în incinta clubului ,,Etiquette Night Life” din municipiul Deva jud. Hunedoara, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a tulburat ordinea şi liniştea publică, prin manifestări violente constând în spargerea unui pahar, ruperea tricoului cu care era îmbrăcat, injurii adresate mai multor clienţi ai localului şi lovirea numitului Mărginean Ovidiu, ceea ce a condus ulterior la alte agresiuni fizice între inculpaţi, acţiuni de violenţă fizică şi verbală, ce au provocat teamă în rândul personalului de serviciu al localului şi al societăţii de pază ce asigura ordinea în local, precum şi în rândul unora dintre clienţi, care au părăsit localul imediat după incident, ferindu-se de persoanele implicate în acesta”, se arată în dosar.

Articolul precedentVioleta Alexandru o acuză pe Clotilde Armand de lipsă de respect față de locuitorii Sectorului 1
Articolul următorBucureștiul poluat: Capitala se află pe locul 263, din 323 de orașe europene
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.