Sursa foto: Antena3

Ministrul Energiei Virgil Popescu a declarat, miercuri, că George Simion are ceva personal cu acesta, precizând că „este evident” că hărțuirea la care este supus continuă.

De asemenea, oficialul liberal a mai adăugat faptul că și colegii lui au luat act de comportamentul agresiv al lui Simion și nu s-au lăsat intimidați de acesta.

„Nimeni nu se ascunde pe holurile Parlamentului, nimeni nu s-a lăsat intimidat, niciun coleg de-al meu de ceea ce face dumnealui şi sunt convins că votul de astăzi (votul din plenul Camerei Deputaţilor pe proiectul legii offshore – n.r.) a arătat că, orice ar face, România merge înainte pe drumul independenţei energetice”, a spus ministrul Energiei, potrivit stiripersurse.ro.

George Simion, din nou în centru atenției. La făcut „hoț” pe Virgil Popescu pe holurile Parlamentului

Totdată, Virgil Popescu a mai spus că nu vrea să vorbească mai multe despre comportamentul lui George Simion, care lasă de dorit, deoarece ar „minimaliza subiectul legii offshore.”

„Dumneavoastră vedeţi, eu merg înainte pe drumul independenţei energetice al României şi am afirmat că atâta timp cât trompetele Rusiei se agită rău de tot înseamnă că mergem în direcţia bună”, a mai spus Popescu.

Reamintim că PNL a condamnat comportamentul agresiv al reprezentanților AUR de la dezbaterile din comisiile de specialitate a legii offshore. Liberalii au anunțat că vor depune o sesizare pentru sancționarea acestora.

„Cu cât se elimină dependenţa de gazul rusesc, cu atât comportamentul AUR e mai deplasat. Grupul PNL din Camera Deputaţilor va depune sesizare pentru sancţionarea parlamentarilor AUR care au avut un comportament inacceptabil”, se arată în comunicatul de presă al PNL.

George Simion a protestat, ieri, înaintea începerii ședinței comisiilor reunite de buget, finanţe şi industrii ale Camerei Deputaţilor pentru proiectul legii offshore. Acesta a spus, în repetate rânduri, că Virgil Popescu este reprezentantul OMV Petrom.

„Domnul e reprezentant al OMV Petrom, acesta e ministrul Energiei. (…) Nevastă-sa are o benzinărie la OMV Petrom şi vine astăzi în faţa noastră. E un hoţ (ministrul Energiei – n.r.)! Hoţul – OMV! Bravo!”, a spus liderul AUR.

Ministrul Energiei a declarat, în urmă cu două luni, că va depune o plângere penală împotriva lui Simion, după ce acesta l-a agresat în timpul dezbaterii unei moțiune simple din Parlament.

Astăzi, 18 mai, Camera Deputaților a adoptat proiectul legii offshore cu 248 de voturi „pentru” și 34 de voturi „împotrivă.”

Citește și articolul: Virgil Popescu, după scandalul din Parlament: „Condamn acest tip de comportament agresiv”

Articolul precedentBookfest revine, pentru prima dată după 3 ani de pandemie
Articolul următorSuspendare pentru gimnastul rus care a purtat litera Z pe echipament
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.