Sursa foto: Facebook/ Virgil Popescu

Ministrul Energiei Virgil Popescu le-a mulțumit, luni, colegilor din Camera Deputaților pentru votul pozitiv dat raportului de adoptare al legii offshore. Legea va intra, miercuri, la votul final, oficialul amintind că odată votată, se vor debloca investițiile din Marea Neagră.

„(…) Asigură stabilitate şi predictibilitate cadrului legislativ, elimină un prag de impozitare de sub 85 de lei în condiţiile în care probabil preţul de cost, din estimări, se apropie de această cifră şi nu este normal să impozităm ceea ce este preţ de cost”, a spus ministrul Energiei, potrivit news.ro.

De asemenea, Virgil Popescu a vorbit și despre incidentul din comisie, când parlamentarii AUR au început să facă scandal. Acesta a menționat faptul că, din păcate, în Parlamentul României există anumite persoane ce „reprezintă cu ardoare interesele Rusiei.”

George Simion, din nou în centrul atenției. Președintele AUR l-a făcut „hoț” pe ministrul Energiei, la doar câteva luni distanță când l-a agresat fizic

„Condamn, din nou, cu fermitate acest tip de comportament pasiv – agresiv, neadecvat şi am încredere că românii vor sancţiona asta. Aşa cum au anunţat şi colegii deputaţi liberali, grupul PNL din Camera Deputaţilor va depune sesizare pentru sancţionarea parlamentarilor AUR care au avut un comportament inacceptabil”, a mai spus acesta.

Totodată, ministrul Energiei e de părere că reprezentanții AUR nu pierd „nicio ocazie să puncteze pe agenda lui Putin.” „(…) cu atât mai mult astăzi, când Parlamentul grăbeşte aprobarea Legii offshore, cea care va reda independenţa energetică României”, a mai spus ministrul Energiei.

Oficialul a explicat faptul că restul partidelor din Parlament nu vor tolera comportamentul agresiv al AUR, care urmărește intimidarea celor prezenți.

„Condamnăm violenţa în toate formele ei, cu atât mai mult cu cât astăzi AUR a atacat inclusiv reprezentanţii companiilor private prezente la dezbateri”, a concluzionat Ministrul Energiei Virgil Popescu.

Reamintim că pe 7 februarie, Ministrul Energiei Virgil Popescu a fost agresat de liderul AUR, George Simion, în timp ce vorbea de la prezidiul Camerei Deputaților la moțiunea simplă împotriva sa. Acesta i-a strigat în mod repetat „Ești un hoț”, după ce a venit peste el la microfon, ținându-l de gât.

Citește și articolul: Scandal AUR, în Parlament: ”Eu sunt ales de poporul român, tu eşti în plus în clădirea asta, papagalule”

Articolul precedentIncendiul încă activ din New Mexico este considerat cel mai mare din istoria acestui stat
Articolul următorSorin Oprescu a fost reținut în Grecia
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.