Captură video: Știri pe Surse
Captură video: Știri pe Surse

Deputații AUR au fost protagoniștii unui un nou scandal în Parlament, Dan Tanasă aducând jigniri la adresa directorului executiv al Federaţiei Patronale de petrol şi gaze.

Potrivit Știri pe Surse, astăzi, 17 mai, parlamentarii AUR au făcut scandal, în şedinţa comisiilor reunite de buget şi energie din Camera Deputaţilor, unde se dezbătea legea offshore.

Aceștia le-au cerut reprezentanţilor Federaţiei patronale din petrol şi gaze să iasă din sală.

Conflict în Parlamentul României, între deputatul AUR Dan Tănasă și Cătălin Niţă, director executiv al Federaţiei Patronale de petrol şi gaze

Dispari din faţa mea! Explică pe ce bursă se vor tranzacţiona, pe Bursa de la Viena sau pe Bursa de la Bucureşti. Explică-le oamenilor! Tu eşti reprezentantul patronatelor”. Eu sunt ales de poporul român, tu eşti în plus în clădirea asta, papagalule. Eu sunt deputat, m-a ales poporul român. Pe tine cine te-a ales?”, a spus deputatul AUR, Tănasă.

Suciu: ”Nu puteţi, trei parlamentari ai unui singur partid, să luaţi ostatică o sală întreagă şi o comisie întreagă

Reprezentantul patronatelor a fost somat să iasă din sală și de către George Simion. ”Ieşiţi afară! Tu, de la OMV, ieşi afară!”, a replicat George Simion.

În data de 2 aprilie, Dan Tănasă, deputatul Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, a fost protagonistul unui scandal în care i-a implicat pe parlamentarii din USR.

Sancțiunea a venit în urma sesizării depuse de deputaţii USR PLUS Ionuţ Moşteanu şi Silviu Dehelean, care s-au plâns de ”comportamentul grobian şi limbajul vulgar” al lui Dan Tănasă.

Articolul precedentOrban, după discuțiile avute cu Rădoi: ”Sper că această conduită arată și cârcotașilor de serviciu ce fel de om sunt”
Articolul următorPNRR poate fi modificat. Vicepreședintele Comisiei Europene a venit cu precizări
Jurnalist full-time / Pesimist part-time